Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swesom Fc HJ
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Tulling heeft problemen om de bal te vangen. Tulling geeft de bal voor. Nicklasson probeert de bal aan de voet te houden. Taube is nu in balbezit. Taube draait met de bal, schiet en ... Tobiasson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Swesom Fc - HJ 1:0

20e minuut.
Taube verovert de bal door een tackle van achteren. Tobiasson probeert naar een medespeler te passen. Tulling kopt de bal weg. Taube is nu in balbezit. Taube haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Nicklasson rent richting de bal. Nicklasson passt de bal zonder na te denken. Kempe probeert naar een medespeler te passen. Ottosson is nu in balbezit. Ottosson schiet op doel. Paal!

25e minuut.
Frithiofsson met een snelle inworp. Kempe speelt de bal door. Ottosson is nu in balbezit. Ottosson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Kempe heeft problemen om de bal te vangen. Kempe passt de bal met de wreef. Daar is Ottosson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kempe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swesom Fc 54%, HJ 46%.
Swesom Fc - HJ 1:0

46e minuut.
Kempe passt de bal met de wreef. Westlin is nu in balbezit. Westlin speelt de bal door. Ekman is nu in balbezit. Ekman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Hubertsson passt de bal in één keer door. Westlin is nu in balbezit. Westlin geeft een lange en hoge pass. Kempe rent richting de bal. Kempe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Lundström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Hubertsson rent richting de bal. Zettergren verovert de bal door een tackle van achteren. Zettergren speelt de bal door. Taube rent richting de bal. Taube draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Taube rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nicklasson. Taube is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tulling neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Tobiasson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Swesom Fc - HJ 2:0

83e minuut.
Westlin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tulling de bal. Emanuelsson rent richting de bal. Ottosson verovert de bal door een tackle van achteren. Ottosson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kempe speelt de bal door. Hubertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Zettergren begaat een overtreding. Zettergren krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swesom Fc 50%, HJ 50%.
Swesom Fc - HJ 2:0