Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HJ Swesom Fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.1 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Tulling heeft problemen om de bal te vangen. Ottosson is nu in balbezit. Hubertsson rent richting de bal. Hubertsson draait met de bal, schiet en ... Lundström maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HJ - Swesom Fc 1:0

10e minuut.
Ottosson onderschept slim de pass. Kempe is nu in balbezit. Grahn onderschept slim de pass. Ottosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottosson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Westlin kopt de bal weg. Ottosson heeft problemen om de bal te vangen. Emanuelsson rent richting de bal. Ottosson onderschept slim de pass. Ottosson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Kempe passt de bal in één keer door. Westlin is nu in balbezit. Westlin geeft de bal voor. Ottosson is nu in balbezit. Ottosson schiet op doel. De bal raakt de paal. Lundström probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pallinder de bal. Taube rent richting de bal. Ekman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Westlin passt de bal met de wreef. Ottosson is nu in balbezit. Emanuelsson rent richting de bal. Ottosson onderschept slim de pass. Ottosson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Hubertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulling verovert de bal door een tackle van achteren. Tulling passt de bal in één keer door. Ottosson is nu in balbezit. Ottosson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Burman geeft de bal voor. Klungelig pakt Grahn de bal. Grahn probeert naar een medespeler te passen. Ekman is nu in balbezit. Ekman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HJ 43%, Swesom Fc 57%.
HJ - Swesom Fc 1:0

48e minuut.
Westlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Taube rent richting de bal. Ekman is nu in balbezit. Ekman draait met de bal, schiet en ... Tobiasson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tulling is nu in balbezit. Hubertsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hubertsson speelt de bal door. Ottosson is nu in balbezit. Ottosson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HJ - Swesom Fc 2:0

57e minuut.
Westlin rent richting de bal. Grahn onderschept slim de pass. Grahn met een sublieme pass. Taube rent richting de bal. Taube haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hubertsson is nu in balbezit. Hubertsson geeft een lange en hoge pass. Daar is Westlin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kempe is nu in balbezit. Kempe geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HJ 51%, Swesom Fc 49%.
HJ - Swesom Fc 2:0