Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
man utd 2015 FC Carpe Diem
Normal Tactiek 4-5-1 test
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Sivertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Zetterström bereikt de bal nog maar net als eerste. Zetterström met een sublieme pass. Grundel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grundel haalt uit met een fantastische trap. Rahm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Sivertsson heeft problemen om de bal te vangen. Wahlstedt is nu in balbezit. Wahlstedt met een sublieme pass. Klungelig pakt Nyholm de bal. Nyholm schiet op doel. Colliander probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Flinta trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sivertsson met een snelle inworp. Zetterström heeft problemen om de bal te vangen. Zetterström geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: man utd 2015 63%, FC Carpe Diem 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
man utd 2015 - FC Carpe Diem 0:0

47e minuut.
Weinstock is nu in balbezit. Wagner onderschept slim de pass. Wagner geeft een hoge lob. Nyholm is nu in balbezit. Nyholm haalt uit met een fantastische trap. Colliander verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Ljung kopt de bal weg. Daar is Wahlstedt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wahlstedt passt de bal in één keer door. Grundel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grundel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Wahlstedt rent richting de bal. Sivertsson verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wahlstedt. Wahlstedt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: man utd 2015 43%, FC Carpe Diem 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
man utd 2015 - FC Carpe Diem 0:0