Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
harlösa bk FC Ropzpierdol
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


21e minuut.
Gren passt de bal in één keer door. Ytter bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoglund verovert de bal door een tackle van achteren. Sandh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
harlösa bk - FC Ropzpierdol 1:0

34e minuut.
Sandh rent richting de bal. Sandh geeft een hoge lob. Hede probeert de bal aan de voet te houden. Skoglund rent richting de bal. Skoglund haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Elofsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Persbrink verovert de bal door een tackle van achteren. Persbrink speelt de bal door. Rosenberg is nu in balbezit. Rosenberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
harlösa bk - FC Ropzpierdol 1:1

43e minuut.
Vega geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gren met de inworp. Sandh rent richting de bal. Sandh geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: harlösa bk 37%, FC Ropzpierdol 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
harlösa bk - FC Ropzpierdol 1:1

72e minuut.
Mattiasson is nu in balbezit. Elofsson is nu in balbezit. Mattiasson begaat een overtreding. Mattiasson krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Ytter probeert naar een medespeler te passen. Mattiasson rent richting de bal. Elofsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elofsson krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Johnson met een sublieme pass. Sandh rent richting de bal. Sandh passt de bal zonder na te denken. Skoglund is nu in balbezit. Skoglund draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
harlösa bk - FC Ropzpierdol 2:1

84e minuut.
Hedrén geeft een lange en hoge pass. Inworp. Eriksson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mattiasson heeft problemen om de bal te vangen. Mattiasson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: harlösa bk 46%, FC Ropzpierdol 54%.
harlösa bk - FC Ropzpierdol 2:1