Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ropzpierdol harlösa bk
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.3 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Daar is Lyngstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lyngstad passt de bal met de wreef. Crona bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoglund verovert de bal door een tackle van achteren. Skoglund draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Thunebro speelt de bal door. Sandh kopt de bal weg. Crona heeft problemen om de bal te vangen. Skoglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoglund draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ehn met een sublieme pass. Sandh is nu in balbezit. Sandh passt de bal met de wreef. Skoglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoglund haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lyngstad speelt de bal door. Bergort bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergort passt de bal met de wreef. Sandh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ropzpierdol 65%, harlösa bk 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ropzpierdol - harlösa bk 0:0

49e minuut.
Gren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ehn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehn speelt de bal door. Skoglund rent richting de bal. Skoglund haalt uit met een fantastische trap. Bjurheden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ropzpierdol - harlösa bk 0:1

58e minuut.
Schelin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Persbrink zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mattiasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattiasson geeft de bal voor. Thunebro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Falk is nu in balbezit. Falk geeft een lange en hoge pass. Ehn kopt de bal weg. Skoglund rent richting de bal. Skoglund haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Brunosson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bergort zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sandh rent richting de bal. Sandh geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Vega geeft de bal voor. Mattiasson kopt de bal weg. Ehn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosenberg is nu in balbezit. Rosenberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ropzpierdol - harlösa bk 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ropzpierdol 56%, harlösa bk 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ropzpierdol - harlösa bk 1:1