Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swesom Fc Stalet FC
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Ekman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekman passt de bal zonder na te denken. Tulling is nu in balbezit. Frejdig verovert de bal door een tackle van achteren. Frejdig haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Lundström met een harde bal richting middenveld. Wadenbrandt rent richting de bal. Wadenbrandt met een sublieme pass. Frejdig is nu in balbezit. Frejdig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Wadenbrandt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. af Söderberg komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Frejdig bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejdig draait met de bal, schiet en ... Emanuelsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggosson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swesom Fc 60%, Stalet FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Swesom Fc - Stalet FC 0:0

54e minuut.
Klungelig pakt Frejdig de bal. Bjurman bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejdig rent richting de bal. Bjurman rent richting de bal. Bjurman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swesom Fc - Stalet FC 0:1

56e minuut.
Schaffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaffer geeft de bal voor. Tulling probeert de bal aan de voet te houden. Bjurman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjurman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Frejdig rent richting de bal. Schaffer rent richting de bal. Frejdig onderschept slim de pass. Frejdig haalt uit met een fantastische trap. Lundström probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swesom Fc - Stalet FC 0:2

69e minuut.
Bjurman onderschept slim de pass. Bjurman passt de bal met de wreef. Fjellström probeert naar een medespeler te passen. Ekman rent richting de bal. Ekman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
af Söderberg heeft problemen om de bal te vangen. Bjurman met een sublieme pass. Frejdig is nu in balbezit. Bjurman is nu in balbezit. Bjurman haalt uit met een fantastische trap. Lundström verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swesom Fc - Stalet FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swesom Fc 55%, Stalet FC 45%.
Swesom Fc - Stalet FC 0:3