Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
man utd 2015 Stalet FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Kevinsson passt de bal zonder na te denken. Schaffer met een sublieme pass. Bjurman speelt de bal door. Bernhardsson is nu in balbezit. Bernhardsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Zettervall speelt de bal door. af Geijerstam heeft problemen om de bal te vangen. Nyholm is nu in balbezit. af Geijerstam bereikt de bal nog maar net als eerste. af Geijerstam haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Viggosson met een snelle inworp. Bjurman is nu in balbezit. Wahlstedt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wahlstedt krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Bjurman raakt geblesseerd tijdens het duel. Bjurman zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Rahm speelt de bal door. Wadenbrandt kopt de bal weg. Bjurman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjurman geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bernhardsson heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Wahlstedt de bal onder controle te krijgen. Zettervall met een sublieme pass. af Geijerstam is nu in balbezit. af Geijerstam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
man utd 2015 - Stalet FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: man utd 2015 35%, Stalet FC 65%.
man utd 2015 - Stalet FC 1:0

50e minuut.
Kevinsson probeert naar een medespeler te passen. Ernstsson rent richting de bal. Ernstsson passt de bal in één keer door. Bernhardsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernhardsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Flinta de bal onder controle te krijgen. Rahm bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: man utd 2015 48%, Stalet FC 52%.
man utd 2015 - Stalet FC 1:0