Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HJ man utd 2015
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


25e minuut.
Wahlstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempe verovert de bal door een tackle van achteren. Kempe passt de bal zonder na te denken. Ottosson rent richting de bal. Ottosson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hubertsson probeert naar een medespeler te passen. Kempe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempe speelt de bal door. Ottosson rent richting de bal. Ottosson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HJ - man utd 2015 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HJ 58%, man utd 2015 42%.
HJ - man utd 2015 1:0

52e minuut.
Ingelsten rent richting de bal. Ingelsten geeft de bal voor. Klungelig pakt Pallinder de bal. af Geijerstam is nu in balbezit. af Geijerstam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HJ - man utd 2015 1:1

56e minuut.
Daar is Nyholm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicklasson is nu in balbezit. Nicklasson passt de bal in één keer door. Ottosson is nu in balbezit. Ottosson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
af Geijerstam rent richting de bal. Westlin verovert de bal door een tackle van achteren. Zettervall onderschept slim de pass. Nyholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyholm draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HJ - man utd 2015 1:2

73e minuut.
Eddiesson onderschept slim de pass. Eddiesson geeft een lange en hoge pass. Wahlstedt kopt de bal weg. Weinstock bereikt de bal nog maar net als eerste. Weinstock schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ottosson kan de bal niet met de borst controleren. Flinta is nu in balbezit. Ottosson begaat een overtreding. Ottosson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HJ 55%, man utd 2015 45%.
HJ - man utd 2015 1:2