Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
man utd 2015 HJ
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Rahm trapt de bal weg. Kempe kopt de bal weg. Wahlstedt heeft problemen om de bal te vangen. Ottosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottosson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pallinder geeft een hoge lob. Inworp. Weinstock zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nyholm heeft problemen om de bal te vangen. Nyholm haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Pallinder rent richting de bal. Pallinder geeft de bal voor. Klungelig pakt Lyngstad de bal. Ottosson rent richting de bal. Ottosson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Zettervall probeert naar een medespeler te passen. Nyholm is nu in balbezit. Nyholm probeert naar een medespeler te passen. af Geijerstam rent richting de bal. af Geijerstam haalt uit met een fantastische trap. Tobiasson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Ottosson onderschept slim de pass. Lyngstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottosson onderschept slim de pass. Ottosson schiet op doel. Rahm maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
man utd 2015 - HJ 0:1

45e minuut.
Eddiesson speelt de bal door. Daar is Zettervall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zettervall probeert naar een medespeler te passen. af Geijerstam rent richting de bal. af Geijerstam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: man utd 2015 46%, HJ 54%.
man utd 2015 - HJ 0:1

50e minuut.
Hubertsson geeft een hoge lob. Frithiofsson is nu in balbezit. Ingelsten legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Frithiofsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kempe legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
man utd 2015 - HJ 0:2

53e minuut.
Hubertsson geeft een lange en hoge pass. Ottosson probeert de bal met de borst te controleren. Flinta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ottosson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kempe neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Hubertsson passt de bal in één keer door. Ottosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Flinta rent richting de bal. Ottosson verovert de bal door een tackle van achteren. Ottosson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ingelsten probeert naar een medespeler te passen. Hugdahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugdahl passt de bal met de wreef. af Geijerstam bereikt de bal nog maar net als eerste. af Geijerstam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
man utd 2015 - HJ 1:2

90e minuut.
Lyngstad controleert de bal met de borst. Zettervall rent richting de bal. Zettervall met een sublieme pass. Nyholm is nu in balbezit. Nyholm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: man utd 2015 37%, HJ 63%.
man utd 2015 - HJ 1:2