Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swesom Fc harlösa bk
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Zettergren geeft de bal voor. Taube heeft problemen om de bal te vangen. Taube speelt de bal door. Ekman rent richting de bal. Ekman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ehn passt de bal zonder na te denken. Johnson rent richting de bal. Tulling is nu in balbezit. Johnson rent richting de bal. Johnson geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Schaffer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gren met de inworp. Sandh rent richting de bal. Sandh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swesom Fc - harlösa bk 0:1

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bergort geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ehn probeert naar een medespeler te passen. Sandh heeft problemen om de bal te vangen. Sandh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lundström met een harde bal richting middenveld. Fjellström kopt de bal weg. Daar is Grahn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulling is nu in balbezit. Tulling probeert naar een medespeler te passen. Ekman rent richting de bal. Ekman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swesom Fc 60%, harlösa bk 40%.
Swesom Fc - harlösa bk 0:1

46e minuut.
Sandh passt de bal met de wreef. Ehn is nu in balbezit. Ehn speelt de bal door. Ekman rent richting de bal. Ekman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Emanuelsson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fjellström de bal. Fjellström met een sublieme pass. Ekman rent richting de bal. Ekman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Swesom Fc - harlösa bk 1:1

55e minuut.
Thunebro trapt de bal weg van het doel. Bergort kopt de bal weg. Skoglund is nu in balbezit. Sandh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swesom Fc - harlösa bk 1:2

70e minuut.
Taube rent richting de bal. Ehn onderschept slim de pass. Ehn speelt de bal door. Skoglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoglund schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Gren met een snelle inworp. Sandh bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandh geeft de bal voor. Bergort rent richting de bal. Bergort haalt uit met een fantastische trap. Lundström verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swesom Fc 51%, harlösa bk 49%.
Swesom Fc - harlösa bk 1:2