Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IFK VÄRNAMO FC Hortlax
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Öberg passt de bal met de wreef. Leijonhufvud bereikt de bal nog maar net als eerste. Leijonhufvud speelt de bal door. Daar is Von Rosen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Von Rosen draait met de bal, schiet en ... Paal!

12e minuut.
Jansson speelt de bal door. Jörgensson is nu in balbezit. Jörgensson speelt de bal door. Nauthe is nu in balbezit. Nauthe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK VÄRNAMO - FC Hortlax 0:1

25e minuut.
Forsberg met een sublieme pass. Öberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jansson krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Jörgensson heeft problemen om de bal te vangen. Jörgensson probeert naar een medespeler te passen. Nauthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Nauthe haalt uit met een fantastische trap. Bryn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK VÄRNAMO - FC Hortlax 0:2

45e minuut.
Uhrberg met de inworp. Öberg is nu in balbezit. Jansson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Öberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Öberg legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lagerskiöld kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK VÄRNAMO 42%, FC Hortlax 58%.
IFK VÄRNAMO - FC Hortlax 0:2

48e minuut.
Wolgers geeft een lange en hoge pass. Uhrberg kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Linusson de bal onder controle te krijgen. Von Rosen is nu in balbezit. Von Rosen haalt uit met een fantastische trap. Lagerskiöld bokst de bal weg.

62e minuut.
Nelin is nu in balbezit. Nelin passt de bal met de wreef. Öberg speelt de bal door. Linusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Linusson passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cronander geeft de bal voor. Åkerklint is nu in balbezit. Åkerklint met een sublieme pass. Klungelig pakt Nauthe de bal. Nauthe schiet op doel. Bryn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK VÄRNAMO 56%, FC Hortlax 44%.
IFK VÄRNAMO - FC Hortlax 0:2