Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rexarna Eliterna1337
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Tolgfors rent richting de bal. Tolgfors met een sublieme pass. Klungelig pakt Lindfors de bal. Westerberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Westerberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rexarna - Eliterna1337 0:1

17e minuut.
Weinstock rent richting de bal. Weinstock geeft een lange en hoge pass. Enrot is nu in balbezit. Himmelstrand onderschept slim de pass. Himmelstrand schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lindfors probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krona de bal. Enrot rent richting de bal. Krona verovert de bal door een tackle van achteren. Krona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rexarna - Eliterna1337 0:2

39e minuut.
Krona bereikt de bal nog maar net als eerste. Åström onderschept slim de pass. Åström passt de bal in één keer door. Bergstrand is nu in balbezit. Bergstrand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rexarna - Eliterna1337 1:2

43e minuut.
Julénius geeft een lange en hoge pass. Daar is Krona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lundberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krona raakt geblesseerd tijdens het duel. Larsson komt bij de bal en schiet. Hellberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rexarna 51%, Eliterna1337 49%.
Rexarna - Eliterna1337 1:2

49e minuut.
Tolgfors raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Liljegren komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Liljegren is nu in balbezit. Sörensson rent richting de bal. Liljegren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liljegren krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Agnemyr kopt de bal weg. Krona probeert de bal aan de voet te houden. Lundberg is nu in balbezit. Krona onderschept slim de pass. Krona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Westerberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Krona bereikt de bal nog maar net als eerste. Enrot onderschept slim de pass. Westerberg is nu in balbezit. Westerberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Larsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weinstock bereikt de bal nog maar net als eerste. Weinstock geeft de bal voor. Westerberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Westerberg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Agnemyr heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Weinstock is nu in balbezit. Weinstock geeft een hoge lob. Åberg geeft de bal voor. Klungelig pakt Westerberg de bal. Westerberg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Westerberg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bokqvist komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rexarna 64%, Eliterna1337 36%.
Rexarna - Eliterna1337 1:2