Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympia Stockholm FF IFK VÄRNAMO
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 21.6
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


20e minuut.
Wolgers geeft een hoge lob. Mörner controleert de bal met de borst. Öberg rent richting de bal. Öberg schiet op doel. De Geer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Uhrberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Öberg heeft problemen om de bal te vangen. Ände is nu in balbezit. Öberg verovert de bal door een tackle van achteren. Öberg geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Uhrberg neemt de hoekschop. Daar is Gröön, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leijonhufvud bereikt de bal nog maar net als eerste. Leijonhufvud schiet op doel. Bråkenhielm bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympia Stockholm FF 67%, IFK VÄRNAMO 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympia Stockholm FF - IFK VÄRNAMO 0:0

54e minuut.
Öberg passt de bal in één keer door. Von Rosen bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Rosen haalt uit met een fantastische trap. Uhrberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhrberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Öberg passt de bal met de wreef. Daar is Gröön, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Von Rosen rent richting de bal. Von Rosen schiet op doel. Bråkenhielm probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympia Stockholm FF - IFK VÄRNAMO 0:1

63e minuut.
Paulsson is nu in balbezit. Leijonhufvud rent richting de bal. Leijonhufvud speelt de bal door. Öberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Öberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympia Stockholm FF - IFK VÄRNAMO 0:2

69e minuut.
Wolgers geeft een hoge lob. Attemyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Sax tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Attemyr raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Attemyr kan niet meer verder spelen. Konstantinsson komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Uhrberg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Konstantinsson rent richting de bal. Konstantinsson passt de bal met de wreef. Von Rosen heeft problemen om de bal te vangen. Von Rosen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rahm trapt de bal weg. Klungelig pakt Leijonhufvud de bal. Leijonhufvud passt de bal met de wreef. Von Rosen bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Rosen schiet op doel. Bråkenhielm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Leijonhufvud is nu in balbezit. Thunebro onderschept slim de pass. Thunebro passt de bal met de wreef. Carlzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlzon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympia Stockholm FF 52%, IFK VÄRNAMO 48%.
Olympia Stockholm FF - IFK VÄRNAMO 0:2