Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IFK VÄRNAMO Eliterna1337
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 14.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Krona bereikt de bal nog maar net als eerste. Himmelstrand is nu in balbezit. Himmelstrand met een sublieme pass. Westerberg is nu in balbezit. Westerberg draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Larsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Larsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Nelin de bal. Krona rent richting de bal. Krona haalt uit met een fantastische trap. Bryn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Attemyr passt de bal met de wreef. Öberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Öberg passt de bal met de wreef. Von Rosen rent richting de bal. Von Rosen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Nelin speelt de bal door. Von Rosen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Öberg draait met de bal, schiet en ... Herbertsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK VÄRNAMO - Eliterna1337 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK VÄRNAMO 52%, Eliterna1337 48%.
IFK VÄRNAMO - Eliterna1337 1:0

53e minuut.
Himmelstrand geeft de bal voor. Attemyr is nu in balbezit. Larsson begaat een overtreding. Larsson krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Öberg onderschept slim de pass. Lindfors onderschept slim de pass. Lindfors geeft een hoge lob. Klungelig pakt Westerberg de bal. Westerberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Leijonhufvud rent richting de bal. Leijonhufvud passt de bal zonder na te denken. Åberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Öberg onderschept slim de pass. Öberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK VÄRNAMO 40%, Eliterna1337 60%.
IFK VÄRNAMO - Eliterna1337 1:0