Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
girlpower Olympia Stockholm FF
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Thunebro kopt de bal weg. Münster probeert de bal met de borst te controleren. Carlzon is nu in balbezit. Carlzon draait met de bal, schiet en ... Näsholm maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Jämtin onderschept slim de pass. Jämtin probeert naar een medespeler te passen. Carlsson rent richting de bal. Carlsson speelt de bal door. Thunebro probeert naar een medespeler te passen. Näsholm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carlzon is nu in balbezit. Carlzon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hindsberg met een snelle inworp. Klungelig pakt Thunebro de bal. Thunebro haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Münster de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
girlpower - Olympia Stockholm FF 0:1

44e minuut.
Hindsberg kopt de bal weg. Jämtin rent richting de bal. Jämtin probeert naar een medespeler te passen. Rogefeldt is nu in balbezit. Rogefeldt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: girlpower 55%, Olympia Stockholm FF 45%.
girlpower - Olympia Stockholm FF 0:1

50e minuut.
Simonson onderschept slim de pass. Simonson geeft de bal voor. Münster heeft problemen om de bal te vangen. Carlzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlzon schiet op doel. Näsholm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Runström rent richting de bal. De Geer bereikt de bal nog maar net als eerste. Runström tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Runström krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Carlsson geeft een lange en hoge pass. Carlzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Münster is nu in balbezit. Carlzon verovert de bal door een tackle van achteren. Carlzon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: girlpower 49%, Olympia Stockholm FF 51%.
girlpower - Olympia Stockholm FF 0:1