Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IFK VÄRNAMO Rexarna
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


21e minuut.
Agnemyr geeft een hoge lob. Inworp. Lord met een snelle inworp. Öberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Öberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lundberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Attemyr onderschept slim de pass. Attemyr passt de bal in één keer door. Von Rosen bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Rosen draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
IFK VÄRNAMO - Rexarna 1:0

30e minuut.
Lundberg geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lord met de inworp. Öberg rent richting de bal. Öberg geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK VÄRNAMO - Rexarna 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK VÄRNAMO 45%, Rexarna 55%.
IFK VÄRNAMO - Rexarna 2:0

50e minuut.
Lindfors geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lord zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Öberg rent richting de bal. Öberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Lundberg is nu in balbezit. Lundberg geeft de bal voor. Falang heeft problemen om de bal te vangen. Eliasson rent richting de bal. Eliasson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Durgé bereikt de bal nog maar net als eerste. Durgé passt de bal zonder na te denken. Eliasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliasson schiet op doel. Bryn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Wastå geeft een lange en hoge pass. Enrot heeft problemen om de bal te vangen. Attemyr speelt de bal door. Von Rosen rent richting de bal. Von Rosen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK VÄRNAMO 43%, Rexarna 57%.
IFK VÄRNAMO - Rexarna 2:0