Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hortlax Rexarna
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17
matig Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Nauthe passt de bal met de wreef. Forsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Forsberg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Lejon de bal. Hellberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nauthe is nu in balbezit. Nauthe draait met de bal, schiet en ... Hellberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hortlax - Rexarna 1:0

22e minuut.
Cronander bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolgfors bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolgfors met een sublieme pass. Åström bereikt de bal nog maar net als eerste. Åström schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Forsberg geeft de bal voor. Daar is Åkerklint, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tolgfors speelt de bal door. Åström rent richting de bal. Åström schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Lundberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Åkerklint bereikt de bal nog maar net als eerste. Åkerklint speelt de bal door. Nauthe heeft problemen om de bal te vangen. Nauthe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Cronander is nu in balbezit. Åström onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malm. Åström roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Åström kan niet meer verder spelen. Eliasson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hortlax 40%, Rexarna 60%.
FC Hortlax - Rexarna 1:0

48e minuut.
Beckman verovert de bal door een tackle van achteren. Beckman geeft een lange en hoge pass. Lejon probeert de bal aan de voet te houden. Nauthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Nauthe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bergstrand onderschept slim de pass. Tolgfors is nu in balbezit. Tolgfors probeert naar een medespeler te passen. Eliasson heeft problemen om de bal te vangen. Eliasson schiet op doel. Lagerskiöld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lagerskiöld probeert naar een medespeler te passen. Forsberg kopt de bal weg. Daar is Nauthe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nauthe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Enrot is nu in balbezit. Enrot geeft een lange en hoge pass. Inworp. Beckman met een snelle inworp. Forsberg geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Malm probeert naar een medespeler te passen. Nauthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejon is nu in balbezit. Nauthe verovert de bal door een tackle van achteren. Nauthe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hortlax - Rexarna 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hortlax 47%, Rexarna 53%.
FC Hortlax - Rexarna 2:0