Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rexarna FC Hortlax
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.8 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Bergstrand is nu in balbezit. Bergstrand passt de bal in één keer door. Tolgfors is nu in balbezit. Nauthe onderschept slim de pass. Nauthe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Agnemyr geeft een lange en hoge pass. Lindfors kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nauthe de bal onder controle te krijgen. Åkerklint is nu in balbezit. Åkerklint schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rexarna - FC Hortlax 0:1

21e minuut.
Lundberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundberg passt de bal zonder na te denken. Nauthe is nu in balbezit. Åkerklint bereikt de bal nog maar net als eerste. Åkerklint schiet op doel. Hellberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Jansson geeft een hoge lob. Forsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejon rent richting de bal. Lejon geeft een lange en hoge pass. Cronander kopt de bal weg. Hellberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rexarna 71%, FC Hortlax 29%.
Rexarna - FC Hortlax 0:1

50e minuut.
Åkerklint schiet op doel. Lejon kopt de bal weg. Klungelig pakt Agnemyr de bal. Nauthe rent richting de bal. Nauthe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Beckman passt de bal zonder na te denken. Forsberg probeert naar een medespeler te passen. Nauthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Nauthe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rexarna - FC Hortlax 0:2

67e minuut.
Eliasson speelt de bal door. Daar is Lindfors, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jörgensson speelt de bal door. Nauthe heeft problemen om de bal te vangen. Nauthe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rexarna 74%, FC Hortlax 26%.
Rexarna - FC Hortlax 0:2