Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IFK VÄRNAMO girlpower
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Leijonhufvud met een snelle inworp. Paulsson geeft een hoge lob. Von Rosen heeft problemen om de bal te vangen. Öberg is nu in balbezit. Öberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Marklund geeft een hoge lob. Inworp. Lord met de inworp. Von Rosen controleert de bal met de borst. Von Rosen schiet op doel. Näsholm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Leijonhufvud geeft de bal voor. Von Rosen controleert de bal met de borst. Münster bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Rosen verovert de bal door een tackle van achteren. Von Rosen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IFK VÄRNAMO - girlpower 1:0

40e minuut.
Leijonhufvud rent richting de bal. Jämtin verovert de bal door een tackle van achteren. Jämtin passt de bal met de wreef. Rogefeldt is nu in balbezit. Rogefeldt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IFK VÄRNAMO - girlpower 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK VÄRNAMO 44%, girlpower 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IFK VÄRNAMO - girlpower 1:1

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Näsholm trapt de bal weg van het doel. Leijonhufvud kopt de bal weg. Von Rosen heeft problemen om de bal te vangen. Von Rosen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Jämtin passt de bal zonder na te denken. Falang rent richting de bal. Met opzet legt Rogefeldt zijn tegenspeler op de grond. Rogefeldt krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Nelin is nu in balbezit. Öberg rent richting de bal. Öberg passt de bal met de wreef. Von Rosen is nu in balbezit. Von Rosen haalt uit met een fantastische trap. Näsholm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Nelin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Konstantinsson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK VÄRNAMO 23%, girlpower 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IFK VÄRNAMO - girlpower 1:1