Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tori põrgulised Your Mama
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Sieńko passt de bal met de wreef. Miškovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Miškovský met een sublieme pass. Niidu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niidu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mäekallas speelt de bal door. Goldmann rent richting de bal. Antosiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goldmann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Riis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tori põrgulised 49%, Your Mama 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tori põrgulised - Your Mama 0:0

49e minuut.
Poopuu passt de bal met de wreef. Riis rent richting de bal. Riis passt de bal in één keer door. Goldmann rent richting de bal. Goldmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Carranza met een harde bal richting middenveld. Paiste bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mäekallas. Mäekallas krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Riis passt de bal met de wreef. Laktionov is nu in balbezit. Laktionov met een sublieme pass. Niidu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niidu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tori põrgulised 61%, Your Mama 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tori põrgulised - Your Mama 0:0