Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Your Mama Saue Rovers FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15.2
hopeless Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Liiv geeft een hoge lob. Raep rent richting de bal. Raep passt de bal in één keer door. Pohlak rent richting de bal. Pohlak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Sieńko rent richting de bal. Kura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sieńko raakt geblesseerd tijdens het duel. Sieńko met een snel genomen vrije trap. Niidu is nu in balbezit. Niidu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sieńko probeert de bal aan de voet te houden. Taukar rent richting de bal. Sieńko onderschept slim de pass. Paiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Paiste schiet op doel. Helsingi bokst de bal weg. Ottisaar kopt de bal weg. Helsingi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Laktionov met een sublieme pass. Armeanca met een sublieme pass. Paiste rent richting de bal. Niidu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niidu draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Ottisaar geeft de bal voor. Inworp. Ausmaa met de inworp. Paiste is nu in balbezit. Paiste geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Your Mama 29%, Saue Rovers FC 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Your Mama - Saue Rovers FC 0:0

64e minuut.
Sieńko onderschept slim de pass. Sieńko probeert naar een medespeler te passen. Miškovský probeert naar een medespeler te passen. Paiste rent richting de bal. Paiste probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Ausmaa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paiste rent richting de bal. Raep met een sublieme pass. Niidu rent richting de bal. Niidu schiet op doel. Paal! Niidu is nu in balbezit. Niidu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Your Mama 37%, Saue Rovers FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Your Mama - Saue Rovers FC 0:0