Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shamrock United Kolu Vikings
siuh Tactiek First
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 44.5
poor Schieten adequate
average Passen good
weak Verdedigen good


5e minuut.
Prunariu passt de bal zonder na te denken. Radojević is nu in balbezit. Anrell rent richting de bal. Anrell haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pahk de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - Kolu Vikings 0:1

9e minuut.
Inworp. Prunariu met een snelle inworp. Anrell met een sublieme pass. Radojević rent richting de bal. Radojević draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Juurika bereikt de bal nog maar net als eerste. Siidam rent richting de bal. Anrell verovert de bal door een tackle van achteren. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - Kolu Vikings 0:2

18e minuut.
Góra bereikt de bal nog maar net als eerste. Góra passt de bal zonder na te denken. Stafidă probeert de bal aan de voet te houden. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - Kolu Vikings 0:3

24e minuut.
Stafidă met een sublieme pass. Obrochta bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrochta met een sublieme pass. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević draait met de bal, schiet en ... Toomsson bokst de bal weg. Anrell rent richting de bal. Anrell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell passt de bal met de wreef. Obrochta heeft problemen om de bal te vangen. Radojević is nu in balbezit. Radojević draait met de bal, schiet en ... Toomsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Góra geeft de bal voor. Prunariu speelt de bal door. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević draait met de bal, schiet en ... Pahk probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Prunariu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Iacopo de bal. Iacopo haalt uit met een fantastische trap. Siidam probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iacopo zal de hoekschop nemen. Radojević heeft problemen om de bal te vangen. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Doeltrap. Pahk met een harde bal richting middenveld. Välja kopt de bal weg. Kalmurand rent richting de bal. Kalmurand draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shamrock United 76%, Kolu Vikings 24%.
Shamrock United - Kolu Vikings 0:3

51e minuut.
Obrochta geeft een lange en hoge pass. Daar is Radojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anrell rent richting de bal. Anrell schiet op doel. Toomsson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iacopo met een snelle inworp. Góra rent richting de bal. Góra geeft een lange en hoge pass. Radojević maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - Kolu Vikings 0:4

55e minuut.
Tõeväli met een sublieme pass. Miemiec is nu in balbezit. Miemiec geeft een lange en hoge pass. Radojević is nu in balbezit. Radojević haalt uit met een fantastische trap. Toomsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Pahk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prunariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obrochta geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Radojević rent richting de bal. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell speelt de bal door. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević schiet op doel. Toomsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Prunariu geeft een lange en hoge pass. Juurika is nu in balbezit. Radojević onderschept slim de pass. Radojević draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Siidam de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prunariu neemt de hoekschop. Iacopo kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Stafidă passt de bal zonder na te denken. Obrochta bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrochta passt de bal zonder na te denken. Radojević is nu in balbezit. Radojević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Góra is nu in balbezit. Met opzet legt Juurika zijn tegenspeler op de grond. Góra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miemiec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Prunariu kopt de bal weg. Klungelig pakt Anrell de bal. Anrell draait met de bal, schiet en ... Toomsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shamrock United 84%, Kolu Vikings 16%.
Shamrock United - Kolu Vikings 0:4