Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolu Vikings JK Unn, Mell ja kurjad prussakad
First Tactiek 4-1-3-2 keskelt
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
40.6 gemiddelde waardering 14.5
redelijk Schieten slecht
goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Góra rent richting de bal. Góra geeft de bal voor. Radojević rent richting de bal. Radojević schiet op doel. Berlusconi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - JK Unn, Mell ja kurjad prussakad 1:0

8e minuut.
Prunariu passt de bal met de wreef. Obrochta heeft problemen om de bal te vangen. Obrochta geeft een lange en hoge pass. Anrell is nu in balbezit. Anrell haalt uit met een fantastische trap. Berlusconi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anrell rent richting de bal. Anrell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Stafidă geeft een hoge lob. Iacopo rent richting de bal. Iacopo geeft de bal voor. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Joosep raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Niceforo komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Dore bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrochta verovert de bal door een tackle van achteren. Obrochta geeft een lange en hoge pass. Anrell rent richting de bal. Anrell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Radojević passt de bal in één keer door. Góra is nu in balbezit. Góra geeft de bal voor. Radojević is nu in balbezit. Radojević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Stafidă verovert de bal door een tackle van achteren. Stafidă geeft een lange en hoge pass. Radojević rent richting de bal. Radojević draait met de bal, schiet en ... Berlusconi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iacopo met een snelle inworp. Góra rent richting de bal. Anrell rent richting de bal. Anrell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Fan verovert de bal door een tackle van achteren. Fan probeert naar een medespeler te passen. Anrell is nu in balbezit. Anrell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - JK Unn, Mell ja kurjad prussakad 2:0

29e minuut.
Prunariu kopt de bal weg. Daar is Alonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrochta is nu in balbezit. Prunariu is nu in balbezit. Prunariu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

35e minuut.
is nu in balbezit. Obrochta onderschept slim de pass. Obrochta passt de bal in één keer door. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Góra verovert de bal door een tackle van achteren. Góra geeft een hoge lob. Radojević is nu in balbezit. Radojević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - JK Unn, Mell ja kurjad prussakad 3:0

43e minuut.
Warzych onderschept slim de pass. Warzych geeft een lange en hoge pass. Anrell is nu in balbezit. Anrell draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolu Vikings 28%, JK Unn, Mell ja kurjad prussakad 72%.
Kolu Vikings - JK Unn, Mell ja kurjad prussakad 3:0

47e minuut.
Stafidă rent richting de bal. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell passt de bal zonder na te denken. Radojević rent richting de bal. Radojević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - JK Unn, Mell ja kurjad prussakad 4:0

48e minuut.
Iacopo passt de bal zonder na te denken. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević verovert de bal door een tackle van achteren. Radojević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Anrell geeft een lange en hoge pass. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu passt de bal zonder na te denken. Anrell rent richting de bal. Anrell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Obrochta rent richting de bal. Obrochta passt de bal zonder na te denken. Stafidă geeft een lange en hoge pass. Radojević rent richting de bal. Radojević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - JK Unn, Mell ja kurjad prussakad 5:0

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Berlusconi niet meer kan verder spelen. Mitchell komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Obrochta passt de bal in één keer door. Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Góra onderschept slim de pass. Iacopo is nu in balbezit. Iacopo geeft een hoge lob. Mitchell bokst de bal weg.

74e minuut.
Radojević is nu in balbezit. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević is nu in balbezit. Radojević haalt uit met een fantastische trap. Mitchell probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Stafidă rent richting de bal. Stafidă geeft een lange en hoge pass. Iacopo is nu in balbezit. Iacopo schiet op doel. Mitchell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Góra is nu in balbezit. Dore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Góra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stafidă met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Prunariu de bal. Obrochta met een sublieme pass. Iacopo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacopo draait met de bal, schiet en ... Mitchell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolu Vikings 22%, JK Unn, Mell ja kurjad prussakad 78%.
Kolu Vikings - JK Unn, Mell ja kurjad prussakad 5:0