Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JK Unn, Mell ja kurjad prussakad Kolu Vikings
4-1-3-2 keskelt Tactiek First
39% Balbezit 61%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
15.9 gemiddelde waardering 38.4
slecht Schieten matig
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
probeert de bal aan de voet te houden. Radojević is nu in balbezit. Huck bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević onderschept slim de pass. Radojević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Unn, Mell ja kurjad prussakad - Kolu Vikings 0:1

6e minuut.
Warzych geeft de bal voor. Anrell kopt de bal weg. Dore heeft problemen om de bal te vangen. Radojević is nu in balbezit. Radojević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Iacopo probeert naar een medespeler te passen. Obrochta is nu in balbezit. Obrochta passt de bal met de wreef. Prunariu is nu in balbezit. Prunariu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Góra is nu in balbezit. Góra geeft de bal voor. Anrell is nu in balbezit. Radojević rent richting de bal. Radojević haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Góra verovert de bal door een tackle van achteren. Góra geeft de bal voor. Huck bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sucharek geeft een lange en hoge pass. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu passt de bal met de wreef. Anrell is nu in balbezit. Anrell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Unn, Mell ja kurjad prussakad - Kolu Vikings 0:2

37e minuut.
Obrochta bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrochta geeft de bal voor. Prunariu met een sublieme pass. Anrell rent richting de bal. Anrell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Radojević springt en kopt de bal. probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Góra rent richting de bal. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Unn, Mell ja kurjad prussakad - Kolu Vikings 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Unn, Mell ja kurjad prussakad 61%, Kolu Vikings 39%.
JK Unn, Mell ja kurjad prussakad - Kolu Vikings 0:3

67e minuut.
Benson bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrochta onderschept slim de pass. Obrochta geeft de bal voor. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Prunariu is nu in balbezit. Prunariu met een sublieme pass. Daar is Radojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anrell rent richting de bal. Anrell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Unn, Mell ja kurjad prussakad - Kolu Vikings 0:4

78e minuut.
Prunariu geeft een hoge lob. Huck is nu in balbezit. Radojević onderschept slim de pass. Radojević haalt uit met een fantastische trap. Berlusconi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Unn, Mell ja kurjad prussakad - Kolu Vikings 0:5

83e minuut.
Dore heeft problemen om de bal te vangen. Obrochta rent richting de bal. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrochta rent richting de bal. Obrochta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Anrell rent richting de bal. Anrell schiet op doel. Huck probeert de bal aan de voet te houden. Obrochta is nu in balbezit. Obrochta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Unn, Mell ja kurjad prussakad 71%, Kolu Vikings 29%.
JK Unn, Mell ja kurjad prussakad - Kolu Vikings 0:5