Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K-12 Cerberuses VFC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Normak met een sublieme pass. Daar is Pareiko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koger. Koger krijgt een gele kaart. Pareiko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pareiko met een snel genomen vrije trap. Grauberg is nu in balbezit. Grauberg draait met de bal, schiet en ... Hint probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K-12 - Cerberuses VFC 0:1

17e minuut.
Mann speelt de bal door. Koger heeft problemen om de bal te vangen. Grauberg rent richting de bal. Grauberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Vanna is nu in balbezit. Vanna geeft een lange en hoge pass. Viher heeft problemen om de bal te vangen. Koger rent richting de bal. Koger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K-12 52%, Cerberuses VFC 48%.
K-12 - Cerberuses VFC 0:1

46e minuut.
Uint bereikt de bal nog maar net als eerste. Uint passt de bal in één keer door. Pareiko is nu in balbezit. Mann verovert de bal door een tackle van achteren. Mann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Mikser rent richting de bal. Pareiko verovert de bal door een tackle van achteren. Pareiko passt de bal met de wreef. Grauberg is nu in balbezit. Grauberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Pareiko is nu in balbezit. Mikser bereikt de bal nog maar net als eerste. Pareiko begaat een overtreding. Pareiko krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Variklo geeft de bal voor. Kuldmaa rent richting de bal. Kuldmaa speelt de bal door. Daar is Koger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K-12 - Cerberuses VFC 1:1

86e minuut.
Mikser kopt de bal weg. Biltse rent richting de bal. Koger onderschept slim de pass. Mann heeft problemen om de bal te vangen. Mann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K-12 37%, Cerberuses VFC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K-12 - Cerberuses VFC 1:1