Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cerberuses VFC K-12
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Pareiko speelt de bal door. Grauberg rent richting de bal. Järvsalu verovert de bal door een tackle van achteren. Uint rent richting de bal. Uint draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Normak passt de bal in één keer door. Grauberg rent richting de bal. Valvas verovert de bal door een tackle van achteren. Uint onderschept slim de pass. Uint draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vanna passt de bal zonder na te denken. Koger is nu in balbezit. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann haalt uit met een fantastische trap. Lilleväli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerberuses VFC - K-12 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerberuses VFC 57%, K-12 43%.
Cerberuses VFC - K-12 0:1

47e minuut.
Doeltrap. Valvas met een harde bal richting middenveld. Pareiko kopt de bal weg. Uint is nu in balbezit. Uint schiet op doel. Hint kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Kuldmaa geeft een hoge lob. Inworp. Kuldmaa met de inworp. Koger rent richting de bal. Koger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Soemägi kopt de bal weg. Vanna probeert naar een medespeler te passen. Autorollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann onderschept slim de pass. Mann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Autorollo geeft een lange en hoge pass. Grauberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanna verovert de bal door een tackle van achteren. Uint is nu in balbezit. Uint draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cerberuses VFC - K-12 1:1

65e minuut.
Pareiko onderschept slim de pass. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pareiko onderschept slim de pass. Koger onderschept slim de pass. Koger schiet op doel. Lilleväli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Normak geeft de bal voor. Inworp. Soemägi met de inworp. Klungelig pakt Koger de bal. Koger geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lilleväli probeert wanhopig de bal te grijpen. Mann rent richting de bal. Mann draait met de bal, schiet en ... Lilleväli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kuldmaa heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mann rent richting de bal. Mann schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerberuses VFC 56%, K-12 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cerberuses VFC - K-12 1:1