Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Julged Vanapaganad Saimps FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Sarjasepp probeert naar een medespeler te passen. Sirgoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljulaid maakt een afschuwelijke overtreding. Kaljulaid krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Kaljulaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljulaid passt de bal in één keer door. Jansen rent richting de bal. Kesküla is nu in balbezit. Kesküla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Koit onderschept slim de pass. Koit draait met de bal, schiet en ... Saarepera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tulev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Sarjasepp kopt de bal weg. Tammets verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Julged Vanapaganad 62%, Saimps FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Julged Vanapaganad - Saimps FC 0:0

47e minuut.
Kaljulaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirgoja is nu in balbezit. Kaljulaid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaljulaid krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

49e minuut.
Laanemets geeft de bal voor. Tamsar kopt de bal weg. Marvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Koit verovert de bal door een tackle van achteren. Koit schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Tulev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pupart bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kesküla. Kesküla krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Sirgoja passt de bal met de wreef. Koit bereikt de bal nog maar net als eerste. Tünder verovert de bal door een tackle van achteren. Sirgoja onderschept slim de pass. Sirgoja haalt uit met een fantastische trap. Paal!

61e minuut.
Pupart rent richting de bal. Jansen is nu in balbezit. Jansen met een sublieme pass. Kesküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kesküla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Lehiste is nu in balbezit. Lehiste probeert naar een medespeler te passen. Pupart rent richting de bal. Kesküla verovert de bal door een tackle van achteren. Kesküla passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Julged Vanapaganad 61%, Saimps FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Julged Vanapaganad - Saimps FC 0:0