Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Julged Vanapaganad Kolu Vikings
Normal Tactiek First
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 39.5
poor Schieten average
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Anrell passt de bal in één keer door. Obrochta met een sublieme pass. Góra met een sublieme pass. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Tammets probeert naar een medespeler te passen. Kesküla heeft problemen om de bal te vangen. Obrochta probeert naar een medespeler te passen. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Obrochta probeert naar een medespeler te passen. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu passt de bal in één keer door. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Tünder kopt de bal weg. Stafidă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kesküla. Kesküla krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Iacopo heeft problemen om de bal te vangen. Savisaar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Góra. Góra krijgt een gele kaart. Savisaar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tammets trapt de bal weg. Góra kopt de bal weg. Radojević is nu in balbezit. Radojević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Äldermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Äldermann geeft een lange en hoge pass. Savisaar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iacopo is nu in balbezit. Iacopo geeft de bal voor. Tammets verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Daar is Tünder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu speelt de bal door. Anrell rent richting de bal. Anrell draait met de bal, schiet en ... Tammets verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Laanemets rent richting de bal. Miemiec onderschept slim de pass. Miemiec probeert naar een medespeler te passen. Radojević rent richting de bal. Radojević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Góra is nu in balbezit. Góra geeft een lange en hoge pass. Saarepera heeft problemen om de bal te vangen. Anrell rent richting de bal. Anrell draait met de bal, schiet en ... Paal! Góra bereikt de bal nog maar net als eerste. Góra geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Iacopo passt de bal in één keer door. Góra bereikt de bal nog maar net als eerste. Góra geeft een hoge lob. Daar is Anrell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anrell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Góra is nu in balbezit. Góra passt de bal zonder na te denken. Radojević heeft problemen om de bal te vangen. Radojević draait met de bal, schiet en ... Kanep probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Iacopo neemt de hoekschop. Anrell maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Radojević de bal. Anrell is nu in balbezit. Iacopo is nu in balbezit. Iacopo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Julged Vanapaganad - Kolu Vikings 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Julged Vanapaganad 86%, Kolu Vikings 14%.
Julged Vanapaganad - Kolu Vikings 0:1

47e minuut.
Lehiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucharek is nu in balbezit. Sucharek speelt de bal door. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Julged Vanapaganad - Kolu Vikings 0:2

48e minuut.
Tünder is nu in balbezit. Radojević verovert de bal door een tackle van achteren. Anrell is nu in balbezit. Radojević is nu in balbezit. Radojević haalt uit met een fantastische trap. Tammets verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Saarepera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Julged Vanapaganad - Kolu Vikings 0:3

54e minuut.
Iacopo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacopo passt de bal in één keer door. Daar is Kanep, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radojević rent richting de bal. Radojević draait met de bal, schiet en ... Tammets verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Iacopo probeert naar een medespeler te passen. Anrell is nu in balbezit. Anrell passt de bal zonder na te denken. Radojević rent richting de bal. Radojević draait met de bal, schiet en ... Tammets probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miemiec met de inworp. Iacopo rent richting de bal. Iacopo geeft een hoge lob. Prunariu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Góra geeft een hoge lob. Radojević rent richting de bal. Radojević probeert naar een medespeler te passen. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Julged Vanapaganad - Kolu Vikings 0:4

62e minuut.
Äldermann met de inworp. Iacopo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacopo passt de bal zonder na te denken. Prunariu rent richting de bal. Prunariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Saarepera de bal. Anrell is nu in balbezit. Anrell schiet op doel. Tammets probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Stafidă geeft een lange en hoge pass. Sucharek met een sublieme pass. Klungelig pakt Radojević de bal. Anrell is nu in balbezit. Anrell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Julged Vanapaganad - Kolu Vikings 0:5

71e minuut.
Sucharek rent richting de bal. Obrochta rent richting de bal. Obrochta passt de bal in één keer door. Prunariu rent richting de bal. Prunariu geeft een lange en hoge pass. Tammets verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Radojević rent richting de bal. Radojević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Julged Vanapaganad - Kolu Vikings 0:6

79e minuut.
Klungelig pakt Anrell de bal. Anrell passt de bal met de wreef. Daar is Radojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Saarepera rent richting de bal. Saarepera geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Anrell de bal onder controle te krijgen. Radojević is nu in balbezit. Radojević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Prunariu kopt de bal weg. Kanep heeft problemen om de bal te vangen. Radojević is nu in balbezit. Klungelig pakt Anrell de bal. Anrell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Julged Vanapaganad - Kolu Vikings 0:7

83e minuut.
Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević speelt de bal door. Góra geeft een lange en hoge pass. Anrell springt en kopt de bal. Prunariu kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Savisaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacopo verovert de bal door een tackle van achteren. Góra speelt de bal door. Daar is Radojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radojević schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Prunariu speelt de bal door. Obrochta rent richting de bal. Obrochta passt de bal zonder na te denken. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iacopo met de inworp. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Saarepera de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Julged Vanapaganad - Kolu Vikings 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Julged Vanapaganad 85%, Kolu Vikings 15%.
Julged Vanapaganad - Kolu Vikings 0:8