Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolu Vikings Julged Vanapaganad
First Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
15% Spel op eigen helft 85%
39 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 15
adequate Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Obrochta probeert naar een medespeler te passen. Anrell rent richting de bal. Anrell passt de bal met de wreef. Radojević rent richting de bal. Radojević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - Julged Vanapaganad 1:0

7e minuut.
Prunariu speelt de bal door. Anrell heeft problemen om de bal te vangen. Marvet verovert de bal door een tackle van achteren. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Miemiec onderschept slim de pass. Miemiec speelt de bal door. Radojević rent richting de bal. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ader trapt de bal weg. Inworp. Iacopo met de inworp. Góra rent richting de bal. Góra geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Warzych speelt de bal door. Anrell rent richting de bal. Anrell passt de bal met de wreef. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Prunariu passt de bal in één keer door. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell passt de bal zonder na te denken. Iacopo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacopo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - Julged Vanapaganad 2:0

19e minuut.
Radojević onderschept slim de pass. Iacopo is nu in balbezit. Iacopo passt de bal in één keer door. Prunariu rent richting de bal. Prunariu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kanep geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prunariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anrell rent richting de bal. Anrell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Anrell is nu in balbezit. Radojević rent richting de bal. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević haalt uit met een fantastische trap. Ader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - Julged Vanapaganad 3:0

27e minuut.
Prunariu passt de bal in één keer door. Obrochta heeft problemen om de bal te vangen. Obrochta passt de bal zonder na te denken. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - Julged Vanapaganad 4:0

28e minuut.
Radojević verovert de bal door een tackle van achteren. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tünder verovert de bal door een tackle van achteren. Radojević onderschept slim de pass. Radojević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Radojević is nu in balbezit. Tünder rent richting de bal. Radojević verovert de bal door een tackle van achteren. Radojević draait met de bal, schiet en ... Kanep probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell rent richting de bal. Radojević rent richting de bal. Anrell rent richting de bal. Anrell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - Julged Vanapaganad 5:0

36e minuut.
Prunariu passt de bal met de wreef. Anrell rent richting de bal. Anrell passt de bal zonder na te denken. Radojević is nu in balbezit. Radojević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Tünder de bal. Anrell is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tünder. Anrell is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stafidă wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Stafidă speelt de bal door. Prunariu speelt de bal door. Klungelig pakt Obrochta de bal. Obrochta geeft de bal voor. Anrell maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Äldermann geeft de bal voor. Inworp. Iacopo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Stafidă kopt de bal weg. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell speelt de bal door. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Miemiec met een sublieme pass. Iacopo met een sublieme pass. Saarepera bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević verovert de bal door een tackle van achteren. Radojević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Obrochta rent richting de bal. Obrochta met een sublieme pass. Iacopo heeft problemen om de bal te vangen. Radojević is nu in balbezit. Radojević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolu Vikings 14%, Julged Vanapaganad 86%.
Kolu Vikings - Julged Vanapaganad 5:0

46e minuut.
Marvet rent richting de bal. Marvet speelt de bal door. Radojević is nu in balbezit. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Radojević heeft problemen om de bal te vangen. Radojević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - Julged Vanapaganad 6:0

48e minuut.
Obrochta bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrochta met een sublieme pass. Radojević is nu in balbezit. Radojević schiet op doel. Ader probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - Julged Vanapaganad 7:0

49e minuut.
Inworp. Stafidă met een snelle inworp. Iacopo is nu in balbezit. Iacopo geeft de bal voor. Prunariu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Iacopo bereikt de bal nog maar net als eerste. Äldermann begaat een overtreding. Iacopo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stafidă met een snel genomen vrije trap. Kanep kopt de bal weg. Daar is Tünder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radojević is nu in balbezit. Radojević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Prunariu is nu in balbezit. Prunariu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kanep de bal. Radojević is nu in balbezit. Radojević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kaljulaid passt de bal met de wreef. Inworp. Stafidă met de inworp. Iacopo is nu in balbezit. Iacopo geeft de bal voor. Ader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Saarepera geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iacopo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anrell is nu in balbezit. Anrell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Stafidă passt de bal in één keer door. Iacopo speelt de bal door. Kanep is nu in balbezit. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Stafidă is nu in balbezit. Stafidă probeert naar een medespeler te passen. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell draait met de bal, schiet en ... Ader werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - Julged Vanapaganad 8:0

81e minuut.
Daar is Radojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saarepera bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarepera geeft een hoge lob. Stafidă kopt de bal weg. Iacopo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Stafidă rent richting de bal. Stafidă passt de bal in één keer door. Prunariu rent richting de bal. Prunariu haalt uit met een fantastische trap. Ader werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - Julged Vanapaganad 9:0

87e minuut.
Radojević passt de bal in één keer door. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu passt de bal zonder na te denken. Anrell is nu in balbezit. Anrell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Góra rent richting de bal. Góra geeft een lange en hoge pass. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kanep de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Radojević is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolu Vikings 17%, Julged Vanapaganad 83%.
Kolu Vikings - Julged Vanapaganad 9:0