Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shamrock United K-12
siuh Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Kuldmaa met een sublieme pass. Siidam bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann verovert de bal door een tackle van achteren. Mann haalt uit met een fantastische trap. Toomsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - K-12 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shamrock United 48%, K-12 52%.
Shamrock United - K-12 0:1

47e minuut.
Koger bereikt de bal nog maar net als eerste. Juurika onderschept slim de pass. Juurika geeft de bal voor. Puu rent richting de bal. Puu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Variklo probeert naar een medespeler te passen. Tõeväli is nu in balbezit. Tõeväli passt de bal zonder na te denken. Puu is nu in balbezit. Puu haalt uit met een fantastische trap. Hint kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Lepa passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vanna met een snelle inworp. Puu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puu schiet op doel. Hint kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapten onderschept slim de pass. Kapten passt de bal zonder na te denken. Puu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Koger bereikt de bal nog maar net als eerste. Juurika onderschept slim de pass. Juurika probeert naar een medespeler te passen. Puu rent richting de bal. Puu haalt uit met een fantastische trap. Hint verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Soemägi rent richting de bal. Tärgla schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Soemägi raakt geblesseerd tijdens het duel. Vanna zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kuldmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuldmaa haalt uit met een fantastische trap. Toomsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Variklo heeft problemen om de bal te vangen. Lepa rent richting de bal. Lepa passt de bal met de wreef. Puu is nu in balbezit. Puu schiet op doel. Hint probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Doeltrap. Valvas met een harde bal richting middenveld. Tärgla kopt de bal weg. Klungelig pakt Puu de bal. Puu draait met de bal, schiet en ... Hint verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shamrock United 38%, K-12 62%.
Shamrock United - K-12 0:1