Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cerberuses VFC FC Prison
Normal Tactiek putu
54% Balbezit 46%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Kurusson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kool is nu in balbezit. Kool geeft een hoge lob. Vahelta is nu in balbezit. Vahelta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cerberuses VFC - FC Prison 0:1

6e minuut.
Peensalu met de inworp. Lomp rent richting de bal. Uudelt rent richting de bal. Uudelt geeft de bal voor. Vahelta springt en kopt de bal. Lilleväli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Kool is nu in balbezit. Kool passt de bal in één keer door. Normak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahelta verovert de bal door een tackle van achteren. Vahelta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kurusson geeft een hoge lob. Viher heeft problemen om de bal te vangen. Lomp is nu in balbezit. Lomp draait met de bal, schiet en ... Lilleväli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerberuses VFC - FC Prison 0:2

38e minuut.
Biltse met de inworp. Pareiko rent richting de bal. Met opzet legt Kool zijn tegenspeler op de grond. Kool is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

44e minuut.
Normak geeft een hoge lob. Biltse rent richting de bal. Biltse geeft de bal voor. Grauberg rent richting de bal. Grauberg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerberuses VFC 77%, FC Prison 23%.
Cerberuses VFC - FC Prison 0:2

50e minuut.
Lomp bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomp geeft de bal voor. Biltse rent richting de bal. Kurusson verovert de bal door een tackle van achteren. Kurusson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lilleväli met een harde bal richting middenveld. Uudelt kopt de bal weg. Vahelta is nu in balbezit. Vahelta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Daar is Uudelt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uudelt geeft een hoge lob. Daar is Panko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vahelta rent richting de bal. Vahelta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lomp is nu in balbezit. Lomp probeert naar een medespeler te passen. Panko geeft de bal voor. Daar is Vahelta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vahelta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lilleväli trapt de bal weg. Uudelt kopt de bal weg. Vahelta rent richting de bal. Vahelta draait met de bal, schiet en ... Lilleväli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerberuses VFC 47%, FC Prison 53%.
Cerberuses VFC - FC Prison 0:2