Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shamrock United Julged Vanapaganad
siuh Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
17 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Puu is nu in balbezit. Kanep rent richting de bal. Kanep passt de bal met de wreef. Kalmurand rent richting de bal. Kalmurand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - Julged Vanapaganad 1:0

22e minuut.
Juurika probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Välja de bal. Välja passt de bal zonder na te denken. Puu rent richting de bal. Puu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - Julged Vanapaganad 2:0

28e minuut.
Kaljulaid rent richting de bal. Tõeväli verovert de bal door een tackle van achteren. Tõeväli speelt de bal door. Kalmurand bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmurand schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lehiste is nu in balbezit. Tärgla onderschept slim de pass. Tärgla geeft een lange en hoge pass. Kalmurand heeft problemen om de bal te vangen. Kalmurand draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lepa geeft de bal voor. Äldermann rent richting de bal. Kalmurand maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kalmurand moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kalmurand schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shamrock United 30%, Julged Vanapaganad 70%.
Shamrock United - Julged Vanapaganad 2:0

49e minuut.
Tõeväli is nu in balbezit. Tünder rent richting de bal. Tõeväli onderschept slim de pass. Puu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Välja speelt de bal door. Puu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Puu onderschept slim de pass. Puu haalt uit met een fantastische trap. Ader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Kapten is nu in balbezit. Kapten geeft de bal voor. Daar is Saarepera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puu is nu in balbezit. Puu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Marvet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lehiste rent richting de bal. Lepa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lepa krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Välja passt de bal in één keer door. Tünder rent richting de bal. Tünder passt de bal zonder na te denken. Juurika is nu in balbezit. Juurika schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - Julged Vanapaganad 3:0

74e minuut.
Puu met een sublieme pass. Kesküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Siidam is nu in balbezit. Jansen onderschept slim de pass. Jansen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Tünder controleert de bal met de borst. Juurika bereikt de bal nog maar net als eerste. Juurika speelt de bal door. Puu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Shamrock United - Julged Vanapaganad 4:0

89e minuut.
Saarepera trapt de bal weg van het doel. Välja kopt de bal weg. Puu is nu in balbezit. Puu haalt uit met een fantastische trap. Ader probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shamrock United 26%, Julged Vanapaganad 74%.
Shamrock United - Julged Vanapaganad 4:0