Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolu Vikings K-12
First Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
40 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten weak
good Passen weak
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Variklo is nu in balbezit. Radojević onderschept slim de pass. Prunariu is nu in balbezit. Prunariu geeft de bal voor. Iacopo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - K-12 1:0

13e minuut.
Iacopo met een sublieme pass. Daar is Anrell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anrell passt de bal met de wreef. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević haalt uit met een fantastische trap. Hint probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - K-12 2:0

14e minuut.
Stafidă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafidă passt de bal zonder na te denken. Warzych met een sublieme pass. Prunariu is nu in balbezit. Prunariu geeft een lange en hoge pass. Hint probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Hint speelt de bal door. Prunariu kopt de bal weg. Daar is Radojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Anrell draait met de bal, schiet en ... Valvas kan de bal niet met de borst controleren. Anrell is nu in balbezit. Anrell schiet op doel. Järvsalu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Iacopo speelt de bal door. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell probeert naar een medespeler te passen. Radojević is nu in balbezit. Radojević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Remme speelt de bal door. Anrell rent richting de bal. Anrell passt de bal met de wreef. Radojević is nu in balbezit. Radojević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Variklo probeert de bal met de borst te controleren. Prunariu is nu in balbezit. Prunariu probeert naar een medespeler te passen. Radojević rent richting de bal. Radojević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Doeltrap. Hint met een harde bal richting middenveld. Prunariu kopt de bal weg. Radojević rent richting de bal. Radojević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Järvsalu probeert naar een medespeler te passen. Iacopo is nu in balbezit. Iacopo probeert naar een medespeler te passen. Anrell rent richting de bal. Anrell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - K-12 3:0

38e minuut.
Vanna rent richting de bal. Radojević onderschept slim de pass. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Radojević de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hint trapt de bal weg van het doel. Remme kopt de bal weg. Radojević is nu in balbezit. Iacopo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacopo geeft een hoge lob. Hint bokst de bal weg. Radojević is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - K-12 4:0

44e minuut.
Iacopo kopt de bal weg. Remme is nu in balbezit. Remme passt de bal in één keer door. Anrell is nu in balbezit. Anrell schiet op doel. Hint kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolu Vikings 10%, K-12 90%.
Kolu Vikings - K-12 4:0

52e minuut.
Iacopo met een sublieme pass. Anrell heeft problemen om de bal te vangen. Anrell passt de bal in één keer door. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell passt de bal zonder na te denken. Daar is Iacopo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radojević is nu in balbezit. Radojević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Obrochta met een sublieme pass. Daar is Anrell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anrell passt de bal in één keer door. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević schiet op doel. Hint kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Kangro is nu in balbezit. Remme verovert de bal door een tackle van achteren. Remme probeert naar een medespeler te passen. Radojević rent richting de bal. Radojević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Iacopo met een sublieme pass. Remme bereikt de bal nog maar net als eerste. Remme passt de bal in één keer door. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Obrochta bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrochta passt de bal zonder na te denken. Radojević kan de bal niet met de borst controleren. Anrell is nu in balbezit. Anrell haalt uit met een fantastische trap. Hint verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Iacopo geeft een lange en hoge pass. Prunariu probeert de bal met de borst te controleren. Radojević is nu in balbezit. Radojević haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Valvas de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prunariu zal de hoekschop nemen. Iacopo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacopo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klungelig pakt Kangro de bal. Iacopo rent richting de bal. Iacopo passt de bal in één keer door. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mann rent richting de bal. Stafidă verovert de bal door een tackle van achteren. Stafidă speelt de bal door. Obrochta bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrochta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Variklo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu verovert de bal door een tackle van achteren. Prunariu probeert naar een medespeler te passen. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kuldmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Miemiec onderschept slim de pass. Miemiec geeft de bal voor. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu schiet op doel. Hint probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Hint speelt de bal door. Warzych kopt de bal weg. Mikser rent richting de bal. Obrochta onderschept slim de pass. Obrochta geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Inworp. Iacopo met de inworp. Anrell is nu in balbezit. Anrell draait met de bal, schiet en ... Hint probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolu Vikings - K-12 5:0

89e minuut.
Iacopo rent richting de bal. Mann rent richting de bal. Anrell begaat een overtreding. Anrell krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Mikser passt de bal met de wreef. Prunariu probeert naar een medespeler te passen. Radojević is nu in balbezit. Radojević draait met de bal, schiet en ... Hint probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolu Vikings 24%, K-12 76%.
Kolu Vikings - K-12 5:0