Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cerberuses VFC Kolu Vikings
Normal Tactiek First
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 39
slecht Schieten redelijk
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iacopo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Góra geeft een hoge lob. Radojević springt en kopt de bal. Lilleväli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Góra kopt de bal weg. Radojević is nu in balbezit. Radojević passt de bal zonder na te denken. Anrell is nu in balbezit. Anrell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cerberuses VFC - Kolu Vikings 0:1

5e minuut.
Pareiko probeert naar een medespeler te passen. Prunariu is nu in balbezit. Prunariu passt de bal zonder na te denken. Anrell is nu in balbezit. Anrell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Góra is nu in balbezit. Anrell rent richting de bal. Góra speelt de bal door. Radojević heeft problemen om de bal te vangen. Radojević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerberuses VFC - Kolu Vikings 0:2

13e minuut.
Anrell geeft een hoge lob. Góra bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević is nu in balbezit. Radojević draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Leepin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerberuses VFC - Kolu Vikings 0:3

14e minuut.
Grauberg probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Uint de bal. Radojević onderschept slim de pass. Radojević haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu met een sublieme pass. Radojević is nu in balbezit. Radojević schiet op doel. Lilleväli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerberuses VFC - Kolu Vikings 0:4

21e minuut.
Iacopo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Prunariu de bal. Prunariu speelt de bal door. Anrell rent richting de bal. Anrell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Prunariu passt de bal met de wreef. Radojević is nu in balbezit. Radojević passt de bal in één keer door. Iacopo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacopo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerberuses VFC - Kolu Vikings 0:5

44e minuut.
Aarna is nu in balbezit. Prunariu onderschept slim de pass. Prunariu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Anrell de bal. Anrell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Góra probeert naar een medespeler te passen. Iacopo heeft problemen om de bal te vangen. Viher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viher krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerberuses VFC 84%, Kolu Vikings 16%.
Cerberuses VFC - Kolu Vikings 0:5

48e minuut.
Iacopo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacopo speelt de bal door. Radojević met een sublieme pass. Klungelig pakt Prunariu de bal. Prunariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Góra speelt de bal door. Stafidă is nu in balbezit. Stafidă passt de bal in één keer door. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Obrochta kan de bal niet met de borst controleren. Obrochta speelt de bal door. Góra speelt de bal door. Klungelig pakt Anrell de bal. Anrell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Prunariu rent richting de bal. Prunariu met een sublieme pass. Radojević rent richting de bal. Radojević haalt uit met een fantastische trap. Lilleväli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerberuses VFC - Kolu Vikings 0:6

59e minuut.
Prunariu probeert naar een medespeler te passen. Góra rent richting de bal. Góra passt de bal met de wreef. Anrell is nu in balbezit. Anrell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ristikivi geeft een lange en hoge pass. Prunariu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Obrochta geeft de bal voor. Radojević rent richting de bal. Radojević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cerberuses VFC - Kolu Vikings 0:7

64e minuut.
Klungelig pakt Prunariu de bal. Prunariu geeft de bal voor. Klungelig pakt Kuldmaa de bal. Radojević rent richting de bal. Radojević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerberuses VFC - Kolu Vikings 0:8

66e minuut.
Radojević raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kalam komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Miemiec geeft een lange en hoge pass. Aarna heeft problemen om de bal te vangen. Obrochta rent richting de bal. Anrell is nu in balbezit. Anrell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Prunariu met een sublieme pass. Iacopo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacopo passt de bal zonder na te denken. Kalam is nu in balbezit. Kalam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Obrochta verovert de bal door een tackle van achteren. Obrochta probeert naar een medespeler te passen. Kalam rent richting de bal. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kalam bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell is nu in balbezit. Anrell passt de bal in één keer door. Iacopo is nu in balbezit. Iacopo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerberuses VFC 86%, Kolu Vikings 14%.
Cerberuses VFC - Kolu Vikings 0:8