Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saimps FC Kolu Vikings
Normal Tactiek First
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 39.8
zwak Schieten redelijk
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Iacopo kopt de bal weg. Stafidă rent richting de bal. Góra met een sublieme pass. Radojević rent richting de bal. Radojević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Hannus met een harde bal richting middenveld. Góra kopt de bal weg. Radojević is nu in balbezit. Anrell is nu in balbezit. Anrell draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Saimps FC - Kolu Vikings 0:1

6e minuut.
Prunariu speelt de bal door. Anrell rent richting de bal. Anrell passt de bal zonder na te denken. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Iacopo rent richting de bal. Iacopo passt de bal met de wreef. Prunariu speelt de bal door. Anrell rent richting de bal. Anrell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Radojević rent richting de bal. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević is nu in balbezit. Radojević draait met de bal, schiet en ... Hannus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimps FC - Kolu Vikings 0:2

11e minuut.
Tamsar is nu in balbezit. Anrell onderschept slim de pass. Anrell probeert naar een medespeler te passen. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prunariu kopt de bal weg. Hannus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimps FC - Kolu Vikings 0:3

15e minuut.
Pupart rent richting de bal. Obrochta onderschept slim de pass. Anrell is nu in balbezit. Radojević is nu in balbezit. Radojević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Obrochta geeft de bal voor. Pupart heeft problemen om de bal te vangen. Obrochta bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević rent richting de bal. Radojević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saimps FC - Kolu Vikings 0:4

20e minuut.
Daar is Abiline, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell passt de bal met de wreef. Daar is Radojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radojević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Metsaäär geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stafidă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prunariu geeft een lange en hoge pass. Radojević springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Prunariu rent richting de bal. Prunariu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Anrell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radojević is nu in balbezit. Radojević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimps FC - Kolu Vikings 0:5

35e minuut.
Obrochta probeert de bal aan de voet te houden. Obrochta passt de bal in één keer door. Anrell rent richting de bal. Anrell draait met de bal, schiet en ... Hannus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Pupart is nu in balbezit. Prunariu onderschept slim de pass. Prunariu passt de bal zonder na te denken. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Anrell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Góra is nu in balbezit. Radojević rent richting de bal. Góra is nu in balbezit. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimps FC 87%, Kolu Vikings 13%.
Saimps FC - Kolu Vikings 0:5

46e minuut.
Stafidă probeert naar een medespeler te passen. Sucharek is nu in balbezit. Obrochta probeert naar een medespeler te passen. Prunariu rent richting de bal. Prunariu geeft een lange en hoge pass. Hannus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević is nu in balbezit. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sucharek rent richting de bal. Sirgoja begaat een overtreding. Sucharek raakt geblesseerd tijdens het duel. Stafidă met een snel genomen vrije trap. Prunariu rent richting de bal. Prunariu geeft de bal voor. Radojević maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Obrochta heeft problemen om de bal te vangen. Obrochta passt de bal met de wreef. Prunariu is nu in balbezit. Prunariu geeft een hoge lob. Treier heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Radojević rent richting de bal. Radojević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimps FC - Kolu Vikings 0:6

60e minuut.
Klungelig pakt Sirgoja de bal. Radojević rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sirgoja. Radojević wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Stafidă met een snel genomen vrije trap. Iacopo kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Hannus trapt de bal weg van het doel. Obrochta kopt de bal weg. Iacopo probeert de bal aan de voet te houden. Iacopo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Prunariu met de inworp. Anrell controleert de bal met de borst. Anrell passt de bal in één keer door. Iacopo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacopo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Inworp. Iacopo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anrell controleert de bal met de borst. Góra geeft een lange en hoge pass. Obrochta maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Sirgoja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stafidă rent richting de bal. Stafidă probeert naar een medespeler te passen. Radojević is nu in balbezit. Radojević schiet op doel. Hannus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Metsaäär rent richting de bal. Prunariu onderschept slim de pass. Prunariu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Obrochta passt de bal in één keer door. Anrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević rent richting de bal. Radojević haalt uit met een fantastische trap. Hannus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimps FC - Kolu Vikings 0:7

89e minuut.
Sucharek rent richting de bal. Sucharek geeft een lange en hoge pass. Ird rent richting de bal. Prunariu verovert de bal door een tackle van achteren. Prunariu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimps FC 81%, Kolu Vikings 19%.
Saimps FC - Kolu Vikings 0:7