Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TARVAS FC Nõmme Kalju
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Baranov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Talvik komt het veld opgelopen.

2e minuut.
Trosberg geeft een lange en hoge pass. Inworp. Talbsepp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luusepp is nu in balbezit. Luusepp haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Hõbe geeft een lange en hoge pass. Inworp. Viik met een snelle inworp. Luusepp rent richting de bal. Luusepp schiet op doel. Gordin bokst de bal weg.

8e minuut.
Talbsepp passt de bal zonder na te denken. Vahtramäe rent richting de bal. Pikksilm begaat een overtreding. Pikksilm krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Sirel onderschept slim de pass. Lundver is nu in balbezit. Sirel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sirel krijgt een gele kaart. Lundver raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lundver kan niet meer verder spelen. Kriisa komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Viik is nu in balbezit. Ebber begaat een overtreding. Viik raakt geblesseerd tijdens het duel. Vaaremets met een snel genomen vrije trap. Talbsepp krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TARVAS - FC Nõmme Kalju 1:0

17e minuut.
Aluste onderschept slim de pass. Aluste geeft een lange en hoge pass. Viik geeft een lange en hoge pass. Talbsepp heeft problemen om de bal te vangen. Kriisa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Vahtramäe rent richting de bal. Kirt is nu in balbezit. Kirt speelt de bal door. Vahtramäe rent richting de bal. Vahtramäe haalt uit met een fantastische trap. Puu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Trosberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbsepp verovert de bal door een tackle van achteren. Talbsepp met een sublieme pass. Luusepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Luusepp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Viik met een snelle inworp. Luusepp rent richting de bal. Luusepp geeft de bal voor. Talbsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbsepp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TARVAS - FC Nõmme Kalju 2:0

40e minuut.
Talvik passt de bal met de wreef. Talbsepp is nu in balbezit. Trosberg begaat een overtreding. Trosberg krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Kivilaid geeft een hoge lob. Kirt kopt de bal weg. Vahtramäe rent richting de bal. Vahtramäe schiet op doel. Puu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TARVAS - FC Nõmme Kalju 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TARVAS 48%, FC Nõmme Kalju 52%.
TARVAS - FC Nõmme Kalju 2:1

55e minuut.
Vahtramäe probeert naar een medespeler te passen. Rajasalu is nu in balbezit. Novikov verovert de bal door een tackle van achteren. Novikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TARVAS - FC Nõmme Kalju 2:2

63e minuut.
Trosberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosberg geeft een lange en hoge pass. Vahtramäe rent richting de bal. Vahtramäe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TARVAS - FC Nõmme Kalju 2:3

72e minuut.
Maimets kopt de bal weg. Novikov rent richting de bal. Aluste bereikt de bal nog maar net als eerste. Novikov onderschept slim de pass. Novikov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Puu trapt de bal weg. Klungelig pakt Sirel de bal. Luusepp speelt de bal door. Talvik is nu in balbezit. Talvik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Vaaremets rent richting de bal. Mollin rent richting de bal. Vaaremets schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vaaremets naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TARVAS 61%, FC Nõmme Kalju 39%.
TARVAS - FC Nõmme Kalju 2:3