Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nõmme Kalju FC Muru
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Mollin verovert de bal door een tackle van achteren. Kirt is nu in balbezit. Kirt speelt de bal door. Novikov rent richting de bal. Novikov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kõrge verovert de bal door een tackle van achteren. Sirel is nu in balbezit. Kolga begaat een overtreding. Kolga krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Ebber kopt de bal weg. Klungelig pakt Selg de bal. Hõbe begaat een overtreding. Selg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kolga wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nõmme Kalju - FC Muru 0:1

29e minuut.
Meerits geeft de bal voor. Selg is nu in balbezit. Selg draait met de bal, schiet en ... Gordin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kivimaa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nõmme Kalju - FC Muru 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nõmme Kalju 53%, FC Muru 47%.
FC Nõmme Kalju - FC Muru 0:2

47e minuut.
Novikov is nu in balbezit. Randlane bereikt de bal nog maar net als eerste. Novikov begaat een overtreding. Randlane wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Randlane kan niet meer verder spelen. Neerut komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Klungelig pakt Roosaar de bal. Vahtramäe is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roosaar. Vahtramäe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sirel komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Trosberg is nu in balbezit. Kruusipõld onderschept slim de pass. Kruusipõld speelt de bal door. Kolga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolga schiet op doel. Gordin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Kirt is nu in balbezit. Kirt probeert naar een medespeler te passen. Lemberg controleert de bal met de borst. Novikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novikov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Maimets is nu in balbezit. Neerut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maimets is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trosberg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Roosaar de bal. Mollin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollin haalt uit met een fantastische trap. Reise werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nõmme Kalju - FC Muru 1:2

88e minuut.
Saarepera is nu in balbezit. Kirt onderschept slim de pass. Kirt probeert naar een medespeler te passen. Vahtramäe rent richting de bal. Vahtramäe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nõmme Kalju 29%, FC Muru 71%.
FC Nõmme Kalju - FC Muru 1:2