Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nõmme Kalju Imelised Kotkad
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Sammul draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Gordin trapt de bal weg van het doel. Vahtramäe is nu in balbezit. Vahtramäe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Krull met een sublieme pass. Sirel kopt de bal weg. Kirt geeft de bal voor. Novikov rent richting de bal. Novikov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Abiline onderschept slim de pass. Abiline geeft de bal voor. Hõbe rent richting de bal. Sammul rent richting de bal. Sammul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kirt passt de bal met de wreef. Trosberg heeft problemen om de bal te vangen. Vilter probeert naar een medespeler te passen. Uibo rent richting de bal. Uibo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Abiline verovert de bal door een tackle van achteren. Abiline probeert naar een medespeler te passen. Vilter rent richting de bal. Daar is Vilter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilter geeft de bal voor. Gordin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Uibo maakt een snoekduik en kopt de bal. Gordin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kivimaa speelt de bal door. Sirel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Uibo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nõmme Kalju - Imelised Kotkad 0:1

25e minuut.
Abiline geeft de bal voor. Hõbe probeert de bal met de borst te controleren. Uibo rent richting de bal. Uibo draait met de bal, schiet en ... Kivimaa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nõmme Kalju - Imelised Kotkad 0:2

30e minuut.
Abiline onderschept slim de pass. Abiline geeft de bal voor. Hõbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Uibo verovert de bal door een tackle van achteren. Uibo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kirt passt de bal in één keer door. Lips bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahtramäe verovert de bal door een tackle van achteren. Kirt is nu in balbezit. Kirt passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nõmme Kalju - Imelised Kotkad 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nõmme Kalju 45%, Imelised Kotkad 55%.
FC Nõmme Kalju - Imelised Kotkad 1:2

49e minuut.
Abiline passt de bal met de wreef. Sammul is nu in balbezit. Sammul passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Uibo de bal. Uibo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Altküla onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ebber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mollin heeft problemen om de bal te vangen. Mollin geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Lill geeft een hoge lob. Daar is Mollin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mollin passt de bal zonder na te denken. Vahtramäe is nu in balbezit. Vahtramäe geeft een lange en hoge pass. Paal!

78e minuut.
Doeltrap. Krull trapt de bal weg. Sammul probeert naar een medespeler te passen. Uibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Uibo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kivimaa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sammul rent richting de bal. Sammul geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lips passt de bal zonder na te denken. Rosim-Annus is nu in balbezit. Rosim-Annus geeft een hoge lob. Sammul heeft problemen om de bal te vangen. Sammul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nõmme Kalju 48%, Imelised Kotkad 52%.
FC Nõmme Kalju - Imelised Kotkad 1:2