Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Garfield Tigu Tabati Teolt
442 Tactiek 451_11
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 28.1
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Lõokene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stosik met een sublieme pass. Cioropina probeert naar een medespeler te passen. Suwak is nu in balbezit. Suwak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Garfield - Tigu Tabati Teolt 0:1

11e minuut.
Hõbesalu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kast is nu in balbezit. Hõbesalu geeft een hoge lob. Vilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Garfield - Tigu Tabati Teolt 1:1

12e minuut.
Inworp. Täkker met een snelle inworp. Vilo rent richting de bal. Zivieri onderschept slim de pass. Täkker geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zivieri passt de bal zonder na te denken. Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak is nu in balbezit. Mordak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Nurme speelt de bal door. Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Välik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak kan de bal niet met de borst controleren. Mordak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Täkker met een sublieme pass. Lõokene heeft problemen om de bal te vangen. Lõokene probeert naar een medespeler te passen. Vilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Zivieri met een sublieme pass. Suwak is nu in balbezit. Välik bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak onderschept slim de pass. Suwak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Olivo speelt de bal door. Daar is Vides, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivo rent richting de bal. Vides verovert de bal door een tackle van achteren. Vides draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garfield 55%, Tigu Tabati Teolt 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Garfield - Tigu Tabati Teolt 1:1

51e minuut.
Troncea onderschept slim de pass. Troncea passt de bal met de wreef. Lõokene probeert naar een medespeler te passen. Hõbesalu rent richting de bal. Hõbesalu geeft de bal voor. van den Ouweland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Garfield - Tigu Tabati Teolt 2:1

60e minuut.
Täkker geeft een lange en hoge pass. Maciejczak is nu in balbezit. Maciejczak geeft een lange en hoge pass. Välik bereikt de bal nog maar net als eerste. Välik geeft de bal voor. van den Ouweland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Troncea probeert naar een medespeler te passen. Mordak rent richting de bal. Mordak passt de bal met de wreef. Suwak rent richting de bal. Suwak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lõokene onderschept slim de pass. Maciejczak begaat een overtreding. Lõokene raakt geblesseerd tijdens het duel. Välik wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garfield 46%, Tigu Tabati Teolt 54%.
Garfield - Tigu Tabati Teolt 2:1