Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Võitluslikud Sipelgad Tigu Tabati Teolt
Normal Tactiek 451_11
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 26.5
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Raavik trapt de bal weg. Cioropina rent richting de bal. Martinson begaat een overtreding. Martinson krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Saue kopt de bal weg. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Suwak de bal. Suwak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Võitluslikud Sipelgad - Tigu Tabati Teolt 0:1

15e minuut.
Stosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruusenberg onderschept slim de pass. Cioropina probeert naar een medespeler te passen. Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mordak speelt de bal door. Stosik is nu in balbezit. Stosik met een sublieme pass. Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cioropina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioropina speelt de bal door. Suwak is nu in balbezit. Suwak haalt uit met een fantastische trap. Raavik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Stosik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cioropina rent richting de bal. Cioropina geeft een lange en hoge pass. Troncea is nu in balbezit. Troncea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Võitluslikud Sipelgad 66%, Tigu Tabati Teolt 34%.
Võitluslikud Sipelgad - Tigu Tabati Teolt 0:1

52e minuut.
Roosileht kopt de bal weg. Daar is Troncea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uint probeert naar een medespeler te passen. Suwak is nu in balbezit. Suwak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Inworp. Cioropina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stosik geeft de bal voor. Suwak heeft problemen om de bal te vangen. Suwak haalt uit met een fantastische trap. Raavik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Roosileht bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak verovert de bal door een tackle van achteren. Uint is nu in balbezit. Suwak verovert de bal door een tackle van achteren. Suwak haalt uit met een fantastische trap. Raavik bokst de bal weg.

74e minuut.
Daar is Martinson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mordak is nu in balbezit. Mordak met een sublieme pass. Suwak is nu in balbezit. Suwak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Roosileht met een sublieme pass. Saue is nu in balbezit. Suwak verovert de bal door een tackle van achteren. Suwak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Võitluslikud Sipelgad - Tigu Tabati Teolt 0:2

79e minuut.
Uint bereikt de bal nog maar net als eerste. Uint met een sublieme pass. Stosik heeft problemen om de bal te vangen. Mordak is nu in balbezit. Mordak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Võitluslikud Sipelgad - Tigu Tabati Teolt 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Võitluslikud Sipelgad 64%, Tigu Tabati Teolt 36%.
Võitluslikud Sipelgad - Tigu Tabati Teolt 0:3