Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erilised Lendurid Garfield
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 23.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Kaljuvere schiet op doel. Doeltrap. Illing trapt de bal weg. Kaljuvere rent richting de bal. Kaljuvere draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Klungelig pakt Lõokene de bal. Vides bereikt de bal nog maar net als eerste. Vides passt de bal met de wreef. Vilo rent richting de bal. Vilo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Linnas met een sublieme pass. Hallik bereikt de bal nog maar net als eerste. Välik begaat een overtreding. Hallik wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Linnas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Illing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Klungelig pakt Vatisel de bal. Kaljuvere is nu in balbezit. Kaljuvere passt de bal in één keer door. Vesik rent richting de bal. Vesik haalt uit met een fantastische trap. Illing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erilised Lendurid 41%, Garfield 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Erilised Lendurid - Garfield 0:0

52e minuut.
Daar is Täkker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linnas is nu in balbezit. Linnas speelt de bal door. Daar is Kaljuvere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaljuvere schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hõbesalu kopt de bal weg. Vides rent richting de bal. Vides passt de bal in één keer door. Vilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Erilised Lendurid - Garfield 0:1

87e minuut.
Kaljuvere kopt de bal weg. Kartau rent richting de bal. Kartau speelt de bal door. Vesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesik haalt uit met een fantastische trap. Illing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erilised Lendurid 53%, Garfield 47%.
Erilised Lendurid - Garfield 0:1