Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MTÜ Loomad Julged Sipelgad
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Daar is Joost, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitt is nu in balbezit. Kitt passt de bal met de wreef. Triipan bereikt de bal nog maar net als eerste. Triipan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ulst is nu in balbezit. Ulst met een sublieme pass. Kitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitt geeft een hoge lob. Kaseniit probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Daar is Tammkivi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sork is nu in balbezit. Sork met een sublieme pass. Triipan is nu in balbezit. Triipan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTÜ Loomad 58%, Julged Sipelgad 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MTÜ Loomad - Julged Sipelgad 0:0

48e minuut.
Herne passt de bal met de wreef. Sork is nu in balbezit. Met opzet legt Peegel zijn tegenspeler op de grond. Peegel krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Ulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Peegel verovert de bal door een tackle van achteren. Sillaste bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillaste schiet op doel. Protsin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Protsin bereikt de bal nog maar net als eerste. Protsin geeft een hoge lob. Triipan rent richting de bal. Triipan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Loomad - Julged Sipelgad 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTÜ Loomad 38%, Julged Sipelgad 62%.
MTÜ Loomad - Julged Sipelgad 0:1