Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Julged Sipelgad MTÜ Loomad
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 14.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Ulst zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kitt rent richting de bal. Merivald rent richting de bal. Kitt verovert de bal door een tackle van achteren. Kitt geeft een hoge lob. Kerner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Triipan rent richting de bal. Triipan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Julged Sipelgad - MTÜ Loomad 1:0

12e minuut.
Tammkivi met een sublieme pass. Pikne is nu in balbezit. Purje tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Purje krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Tammkivi rent richting de bal. Sillaste rent richting de bal. Krevald verovert de bal door een tackle van achteren. Tammkivi onderschept slim de pass. Tammkivi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Kaseniit geeft de bal voor. Pikne bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kitt zijn tegenspeler op de grond. Kitt is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Pikne raakt geblesseerd tijdens het duel. Merivald zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sillaste rent richting de bal. Sillaste schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Julged Sipelgad - MTÜ Loomad 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Julged Sipelgad 50%, MTÜ Loomad 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Julged Sipelgad - MTÜ Loomad 1:1

61e minuut.
Ulst probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peegel met een sublieme pass. Purje bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammkivi verovert de bal door een tackle van achteren. Tammkivi schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Doeltrap. Vessmann met een harde bal richting middenveld. Merivald kopt de bal weg. Sillaste rent richting de bal. Sillaste schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tults geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Purje met de inworp. Sork rent richting de bal. Sork haalt uit met een fantastische trap. Kerner bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Julged Sipelgad 44%, MTÜ Loomad 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Julged Sipelgad - MTÜ Loomad 1:1