Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Võitluslikud Sipelgad Memento
Normal Tactiek 433i
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 41.9
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen solide
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Välk kopt de bal weg. Saue heeft problemen om de bal te vangen. Aunaste bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunaste schiet op doel. Raavik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Võitluslikud Sipelgad - Memento 0:1

14e minuut.
Szorc onderschept slim de pass. Szorc met een sublieme pass. Sisask rent richting de bal. Szorc rent richting de bal. Szorc geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Peixoto passt de bal zonder na te denken. Szorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szorc speelt de bal door. Sisask bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisask draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Sisask bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisask passt de bal zonder na te denken. Aunaste rent richting de bal. Välk bereikt de bal nog maar net als eerste. Välk draait met de bal, schiet en ... Raavik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Szorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szorc geeft een lange en hoge pass. Daar is Saue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Välk bereikt de bal nog maar net als eerste. Välk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Võitluslikud Sipelgad - Memento 0:2

24e minuut.
Peixoto passt de bal zonder na te denken. Daar is Aunaste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sisask bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunaste rent richting de bal. Aunaste draait met de bal, schiet en ... Raavik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Välk is nu in balbezit. Välk passt de bal met de wreef. Sisask bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisask schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Võitluslikud Sipelgad - Memento 0:3

30e minuut.
Martinson rent richting de bal. Välk onderschept slim de pass. Välk met een sublieme pass. Aunaste is nu in balbezit. Aunaste schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Järvela rent richting de bal. Peixoto verovert de bal door een tackle van achteren. Peixoto met een sublieme pass. Sisask bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisask haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Võitluslikud Sipelgad 78%, Memento 22%.
Võitluslikud Sipelgad - Memento 0:3

51e minuut.
Primožič geeft de bal voor. Välk bereikt de bal nog maar net als eerste. Välk probeert naar een medespeler te passen. Sisask is nu in balbezit. Sisask draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Reinoja is nu in balbezit. Nozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozzi geeft een hoge lob. Sisask rent richting de bal. Sisask schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Võitluslikud Sipelgad - Memento 0:4

56e minuut.
Markus speelt de bal door. Szorc is nu in balbezit. Szorc probeert naar een medespeler te passen. Sisask is nu in balbezit. Sisask schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Välk passt de bal zonder na te denken. Inworp. Kruusenberg met de inworp. Välk rent richting de bal. Välk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Nozzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Välk rent richting de bal. Välk passt de bal met de wreef. Aunaste rent richting de bal. Aunaste schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szorc zal de hoekschop nemen. Aunaste is nu in balbezit. Välk bereikt de bal nog maar net als eerste. Välk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Võitluslikud Sipelgad - Memento 0:5

75e minuut.
Klungelig pakt Kruusenberg de bal. Martinson is nu in balbezit. Peixoto onderschept slim de pass. Välk is nu in balbezit. Välk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Nozzi passt de bal met de wreef. Välk bereikt de bal nog maar net als eerste. Välk passt de bal zonder na te denken. Aunaste bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunaste draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Saue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Välk probeert naar een medespeler te passen. Szorc rent richting de bal. Szorc geeft een hoge lob. Välk krijgt zijn hoofd ertegen. Raavik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nozzi zal de hoekschop nemen. Szorc rent richting de bal. Szorc passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aunaste de bal. Aunaste draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sisask speelt de bal door. Szorc rent richting de bal. Szorc geeft een lange en hoge pass. Välk maakt een snoekduik en kopt de bal. Raavik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Võitluslikud Sipelgad - Memento 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Võitluslikud Sipelgad 76%, Memento 24%.
Võitluslikud Sipelgad - Memento 0:6