Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Julged Sipelgad Erilised Lendurid
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Herne bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljuvere verovert de bal door een tackle van achteren. Kaljuvere speelt de bal door. Vesik is nu in balbezit. Vesik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Herne rent richting de bal. Kaljuvere bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljuvere passt de bal met de wreef. Vesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Julged Sipelgad - Erilised Lendurid 0:1

32e minuut.
Aava probeert naar een medespeler te passen. Kartau heeft problemen om de bal te vangen. Kitt met een sublieme pass. Triipan bereikt de bal nog maar net als eerste. Triipan schiet op doel. Aava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Julged Sipelgad 50%, Erilised Lendurid 50%.
Julged Sipelgad - Erilised Lendurid 0:1

47e minuut.
Herne verovert de bal door een tackle van achteren. Herne geeft de bal voor. Ritter rent richting de bal. Triipan verovert de bal door een tackle van achteren. Triipan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Priiman verovert de bal door een tackle van achteren. Priiman passt de bal met de wreef. Herne rent richting de bal. Herne passt de bal zonder na te denken. Pukk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kartau is nu in balbezit. Kartau speelt de bal door. Krevald bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesik onderschept slim de pass. Vesik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

67e minuut.
Herne met een snelle inworp. Klungelig pakt Priiman de bal. Priiman probeert naar een medespeler te passen. Triipan bereikt de bal nog maar net als eerste. Triipan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Julged Sipelgad - Erilised Lendurid 1:1

79e minuut.
Ulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesik verovert de bal door een tackle van achteren. Vesik passt de bal met de wreef. Kaljuvere rent richting de bal. Kaljuvere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Julged Sipelgad - Erilised Lendurid 1:2

81e minuut.
Priiman speelt de bal door. Kaljuvere speelt de bal door. Vesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljuvere rent richting de bal. Kaljuvere draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

89e minuut.
Ulst is nu in balbezit. Kartau verovert de bal door een tackle van achteren. Kartau met een sublieme pass. Vesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Julged Sipelgad 53%, Erilised Lendurid 47%.
Julged Sipelgad - Erilised Lendurid 1:2