Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Memento Erilised Lendurid
433i Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
34 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 15.9
very good Schieten unsatisfactory
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Nozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozzi geeft de bal voor. Daar is Ritter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aunaste is nu in balbezit. Aunaste draait met de bal, schiet en ... Aava kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Memento - Erilised Lendurid 1:0

2e minuut.
Klungelig pakt Kümmel de bal. Kümmel geeft de bal voor. Kepp rent richting de bal. Välk onderschept slim de pass. Välk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ritter trapt de bal weg van het doel. Riiman controleert de bal met de borst. Välk is nu in balbezit. Välk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt Peixoto de bal. Peixoto met een sublieme pass. Szorc speelt de bal door. Aunaste is nu in balbezit. Aunaste haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Riiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunaste verovert de bal door een tackle van achteren. Välk bereikt de bal nog maar net als eerste. Välk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Memento - Erilised Lendurid 2:0

8e minuut.
Välk onderschept slim de pass. Aunaste is nu in balbezit. Ritter probeert naar een medespeler te passen. Välk rent richting de bal. Välk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ritter rent richting de bal. Aunaste onderschept slim de pass. Välk rent richting de bal. Välk draait met de bal, schiet en ... Aava probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Szorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szorc geeft een hoge lob. Kepp kopt de bal weg. Daar is Sisask, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sisask schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rang onderschept slim de pass. Rang geeft een lange en hoge pass. Veedle rent richting de bal. Kaljuvere rent richting de bal. Kaljuvere draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Rang controleert de bal met de borst. Sisask rent richting de bal. Sisask met een sublieme pass. Aunaste rent richting de bal. Aunaste schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Nozzi probeert naar een medespeler te passen. Szorc is nu in balbezit. Szorc probeert naar een medespeler te passen. Aunaste bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunaste schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Villasepp is nu in balbezit. Szorc onderschept slim de pass. Szorc probeert naar een medespeler te passen. Aunaste rent richting de bal. Aunaste schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Szorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szorc passt de bal met de wreef. Daar is Peixoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peixoto geeft een lange en hoge pass. Välk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Välk passt de bal zonder na te denken. Aunaste bereikt de bal nog maar net als eerste. Kepp maakt een afschuwelijke overtreding. Kepp krijgt een gele kaart. Aunaste raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Peixoto neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Peixoto passt de bal met de wreef. Szorc rent richting de bal. Szorc speelt de bal door. Sisask is nu in balbezit. Sisask geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Nozzi rent richting de bal. Nozzi passt de bal met de wreef. Daar is Kepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Välk onderschept slim de pass. Välk schiet op doel. Aava bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Memento - Erilised Lendurid 3:0

43e minuut.
Szorc speelt de bal door. Peixoto heeft problemen om de bal te vangen. Peixoto passt de bal zonder na te denken. Aunaste bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunaste schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kepp geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nozzi met de inworp. Välk bereikt de bal nog maar net als eerste. Välk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Memento 21%, Erilised Lendurid 79%.
Memento - Erilised Lendurid 3:0

46e minuut.
Szorc verovert de bal door een tackle van achteren. Szorc probeert naar een medespeler te passen. Ritter rent richting de bal. Aunaste onderschept slim de pass. Aunaste schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Klungelig pakt Rang de bal. Sisask is nu in balbezit. Rang bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisask onderschept slim de pass. Sisask schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Memento - Erilised Lendurid 4:0

49e minuut.
Tarantowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

57e minuut.
Välk passt de bal in één keer door. Kartau bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto verovert de bal door een tackle van achteren. Aunaste rent richting de bal. Aunaste schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Szorc onderschept slim de pass. Szorc speelt de bal door. Peixoto probeert naar een medespeler te passen. Sisask is nu in balbezit. Sisask schiet op doel. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Peixoto onderschept slim de pass. Peixoto probeert naar een medespeler te passen. Barrero Barrero probeert de bal aan de voet te houden. Aunaste rent richting de bal. Aunaste haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Szorc onderschept slim de pass. Sisask rent richting de bal. Sisask met een sublieme pass. Välk bereikt de bal nog maar net als eerste. Välk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Nozzi probeert naar een medespeler te passen. Peixoto met een sublieme pass. Aunaste is nu in balbezit. Aunaste haalt uit met een fantastische trap. Aava probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Memento - Erilised Lendurid 5:0

88e minuut.
Klungelig pakt Riiman de bal. Aunaste is nu in balbezit. Kartau bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunaste onderschept slim de pass. Aunaste schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Memento 20%, Erilised Lendurid 80%.
Memento - Erilised Lendurid 5:0