Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MTÜ Loomad Tigu Tabati Teolt
Normal Tactiek 451_11
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 24.5
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
tragic Verdedigen poor


11e minuut.
Peegel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik speelt de bal door. Klungelig pakt Suwak de bal. Suwak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Troncea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mordak is nu in balbezit. Mordak geeft de bal voor. Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Loomad - Tigu Tabati Teolt 0:1

28e minuut.
Joost met een sublieme pass. Klungelig pakt Kaseniit de bal. Mordak probeert naar een medespeler te passen. Suwak is nu in balbezit. Suwak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tammkivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik onderschept slim de pass. Stosik passt de bal in één keer door. Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak draait met de bal, schiet en ... Paal! Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak haalt uit met een fantastische trap. Kerner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Loomad - Tigu Tabati Teolt 0:2

35e minuut.
Kaseniit geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Troncea met een snelle inworp. Mordak is nu in balbezit. Mordak draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Troncea verovert de bal door een tackle van achteren. Troncea speelt de bal door. Suwak is nu in balbezit. Suwak schiet op doel. Kerner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MTÜ Loomad - Tigu Tabati Teolt 0:3

39e minuut.
Sillaste is nu in balbezit. Sillaste passt de bal met de wreef. Peegel is nu in balbezit. Suwak is nu in balbezit. Suwak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Doeltrap. Kerner met een harde bal richting middenveld. Zivieri kopt de bal weg. Suwak rent richting de bal. Suwak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTÜ Loomad 79%, Tigu Tabati Teolt 21%.
MTÜ Loomad - Tigu Tabati Teolt 0:3

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cioropina met een snelle inworp. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak schiet op doel. Daar is Suwak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Peegel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak verovert de bal door een tackle van achteren. Allikivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak rent richting de bal. Mordak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Allikivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik passt de bal zonder na te denken. Mordak rent richting de bal. Mordak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Doeltrap. Tults trapt de bal weg. Tammkivi kopt de bal weg. Suwak is nu in balbezit. Suwak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MTÜ Loomad 77%, Tigu Tabati Teolt 23%.
MTÜ Loomad - Tigu Tabati Teolt 0:3