Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigu Tabati Teolt MTÜ Loomad
451_11 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
27.5 gemiddelde waardering 16
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


13e minuut.
Klungelig pakt Suwak de bal. Mordak is nu in balbezit. Mordak passt de bal met de wreef. Suwak rent richting de bal. Suwak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Peegel de bal. Mordak rent richting de bal. Suwak is nu in balbezit. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Troncea geeft de bal voor. Allikivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Allikivi passt de bal met de wreef. Cioropina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioropina geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tults trapt de bal weg. Cioropina kopt de bal weg. Suwak rent richting de bal. Suwak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigu Tabati Teolt - MTÜ Loomad 1:0

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Troncea met de inworp. Mordak geeft een lange en hoge pass. Cioropina is nu in balbezit. Cioropina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Peegel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik onderschept slim de pass. Stosik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Suwak de bal. Suwak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Stosik probeert naar een medespeler te passen. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak speelt de bal door. Suwak is nu in balbezit. Suwak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigu Tabati Teolt - MTÜ Loomad 2:0

44e minuut.
Allikivi probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Stosik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cioropina geeft de bal voor. Tults kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Suwak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suwak haalt uit met een fantastische trap. Kerner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigu Tabati Teolt 37%, MTÜ Loomad 63%.
Tigu Tabati Teolt - MTÜ Loomad 2:0

48e minuut.
Troncea is nu in balbezit. Troncea geeft de bal voor. Stosik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cioropina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioropina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Klungelig pakt Mordak de bal. Troncea bereikt de bal nog maar net als eerste. Troncea geeft een lange en hoge pass. Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Peegel kopt de bal weg. Klungelig pakt Stosik de bal. Stosik probeert naar een medespeler te passen. Suwak rent richting de bal. Suwak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigu Tabati Teolt - MTÜ Loomad 3:0

61e minuut.
Mordak rent richting de bal. Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zivieri probeert naar een medespeler te passen. Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Stosik is nu in balbezit. Peegel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik verovert de bal door een tackle van achteren. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Cioropina geeft een hoge lob. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Joost is nu in balbezit. Mordak verovert de bal door een tackle van achteren. Mordak geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Allikivi met de inworp. Peegel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stosik. Peegel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigu Tabati Teolt 26%, MTÜ Loomad 74%.
Tigu Tabati Teolt - MTÜ Loomad 3:0