Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigu Tabati Teolt Erilised Lendurid
451_11 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 16.8
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Mordak is nu in balbezit. Vesik is nu in balbezit. Mordak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vesik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

6e minuut.
Mordak is nu in balbezit. Mordak passt de bal zonder na te denken. Suwak is nu in balbezit. Suwak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cioropina rent richting de bal. Cioropina probeert naar een medespeler te passen. Kümmel bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak verovert de bal door een tackle van achteren. Suwak schiet op doel. Aava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ritter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ritter bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioropina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioropina passt de bal zonder na te denken. Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Stosik passt de bal met de wreef. Cioropina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioropina passt de bal met de wreef. Mordak rent richting de bal. Mordak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Troncea kopt de bal weg. Mordak is nu in balbezit. Mordak probeert naar een medespeler te passen. Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigu Tabati Teolt - Erilised Lendurid 1:0

42e minuut.
Kaljuvere bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljuvere passt de bal met de wreef. Maciejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesik verovert de bal door een tackle van achteren. Vesik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigu Tabati Teolt 41%, Erilised Lendurid 59%.
Tigu Tabati Teolt - Erilised Lendurid 1:0

51e minuut.
Zivieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zivieri passt de bal met de wreef. Daar is Kartau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mordak onderschept slim de pass. Mordak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Stosik speelt de bal door. Cioropina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioropina geeft de bal voor. Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Troncea met de inworp. Rang probeert naar een medespeler te passen. Suwak is nu in balbezit. Suwak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Rang onderschept slim de pass. Troncea verovert de bal door een tackle van achteren. Troncea met een sublieme pass. Suwak is nu in balbezit. Suwak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigu Tabati Teolt 29%, Erilised Lendurid 71%.
Tigu Tabati Teolt - Erilised Lendurid 1:0