Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nõo Jalgpalliakateemia Sonda
Maks Tactiek 3ründajat
57% Balbezit 43%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 46.8
zeer goed Schieten formidabel
matig Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Barroso is nu in balbezit. Barroso passt de bal zonder na te denken. MacMurray rent richting de bal. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Sonda 1:0

4e minuut.
Sidorov onderschept slim de pass. Sidorov met een sublieme pass. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray schiet op doel. Kala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Sonda 2:0

11e minuut.
Lemetsaar rent richting de bal. Pestka onderschept slim de pass. Pestka geeft een lange en hoge pass. MacMurray rent richting de bal. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. Kala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Sonda 3:0

14e minuut.
Mirancea geeft een hoge lob. Sidorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidorov speelt de bal door. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Sonda 4:0

15e minuut.
Põrk is nu in balbezit. Lemetsaar is nu in balbezit. Lemetsaar probeert naar een medespeler te passen. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Sonda 4:1

19e minuut.
Doeltrap. Pestka met een harde bal richting middenveld. Molkowski kopt de bal weg. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. Kala bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Taali rent richting de bal. Taali geeft een lange en hoge pass. Põrk kopt de bal weg. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Sonda 4:2

32e minuut.
Konkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Konkel passt de bal met de wreef. Švarců rent richting de bal. Švarců geeft een lange en hoge pass. Põrk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Sonda 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nõo Jalgpalliakateemia 66%, Sonda 34%.
Nõo Jalgpalliakateemia - Sonda 4:3

48e minuut.
Kooser geeft een hoge lob. Švarců heeft problemen om de bal te vangen. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray schiet op doel. Kala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Barroso geeft de bal voor. MacMurray controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Švarců maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vilgats rent richting de bal. Vilgats haalt uit met een fantastische trap. Sgobbi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Vilgats rent richting de bal. Lemetsaar is nu in balbezit. Pestka verovert de bal door een tackle van achteren. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats draait met de bal, schiet en ... Sgobbi bokst de bal weg.

55e minuut.
Taali is nu in balbezit. Taali geeft een hoge lob. Põrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Põrk draait met de bal, schiet en ... Sgobbi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Švarců passt de bal zonder na te denken. Konkel rent richting de bal. Konkel geeft een lange en hoge pass. Põrk is nu in balbezit. Põrk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Švarců geeft de bal voor. Mirancea rent richting de bal. Mirancea passt de bal met de wreef. Vilgats rent richting de bal. Vilgats draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Sgobbi trapt de bal weg van het doel. Fiora heeft problemen om de bal te vangen. Tulp met een sublieme pass. Lemetsaar probeert de bal met de borst te controleren. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Dertycia geeft een lange en hoge pass. Vilgats kopt de bal weg. Lemetsaar rent richting de bal. Lemetsaar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nõo Jalgpalliakateemia - Sonda 4:4

77e minuut.
Daar is Konkel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konkel met een sublieme pass. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats schiet op doel. Lemetsaar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sgobbi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Põrk is nu in balbezit. Põrk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Sonda 4:5

81e minuut.
Jajszczyk met een sublieme pass. Švarců geeft een lange en hoge pass. Vilgats kopt de bal weg. Lemetsaar is nu in balbezit. Lemetsaar draait met de bal, schiet en ... Sgobbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vilgats is nu in balbezit. Vilgats haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Sonda 4:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nõo Jalgpalliakateemia 61%, Sonda 39%.
Nõo Jalgpalliakateemia - Sonda 4:6